-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Uyumsuz

ads
ads

Uyumsuz Filmi


Vizyon Tarihi 18 Nisan 2014 (2 saat 19dk)
Yönetmen: Neil Burger
Oyuncular: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet
Tür Bilimkurgu , Aksiyon , Romantik
Ülke ABD

Uyumsuz Filminin özeti:


Irak bir gelecekte geçen distopik hikayede insanlık, her biri farklı bir erdemi simgeleme eden ilkokul değişik parçaya mukassem bir düzende yaşamaktadır. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine nazaran bu ilkokul bölümden birine dahil olup omur boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedirler. Tris Prior için bile bu kuralı tatbikat zamanı geldiğinde kendiyle dayalı cesim bir sırrı keşfeder: Tris, 'uyumsuz'dur ve rastgele bir gruba ilişik olması muhtemel değildir. hamur mesele ise uyumsuzların bir lider tarafından namevcut edildiği ve bu yüzden hayatını kurtarabilmek için kaçması gerektiği gerçeğiyle yüzleştiği an ortaya çıkar. Tris bu kavgacı yolculukta hem hayatta kalabilmek hem bile kendisi kabil uyumsuzların bu düzende ne bu denli kötü bulunduklarını öğrenebilmek için Four ünlü gizemli bir yabancıya itimat etmek ve onunla işbirliği akdetmek zorunda kalır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.