-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzai içerken çektiği foto başına dert oldu

ads
ads

Bonzai içen genç fotoğrafları sayesinde  ceza evine girdi.


Artık günümüzde uyuşturucu kanunları değişmekte ve ağır cezalar gelmektedir. Özendirmek suçundan dolayıda tutuklanma yapılabiliyor. Özellikle günümüzün en  tehlikeli zehiri bonzai içmek ve içmeye özendirmek suçu ağırdır.    İHA'nın haberine göre  15 yaşlarında olan D.K isminde genç bir çocuk Bursa'da yapılan operasyonda göz altına alınmıştı. Bunun  neticesinde genç kişinin bilgisayarıda göz altına alınmış ve incelenmiştir. Memurlar D.K'nın bonzai içerken çektiği bazı  fotoğrafların sosyal medyada yayınlandığını görerek özendirmek ve kullanmak suçlarından dolayı tutuklanıp ceza evine gönderilmiştir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.