-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Facebook'ta beğenme devri kapanıyor

ads
ads
Facebook'ta beğenme devri kapanıyor
Facebook yeni bir düzenlemeyle karşımıza geliyor. Bu düzenleme sayfa, durum, resim vb. beğendirmelere yönelik bir çalışma.

Bildiğiniz gibi bir çok kişi hile ile durum beğendirme, sayfa beğendirme resim vb. Hile ile veya zorla bir beğendirme söz konusu oluyordu. Bu uygulama zorla beğendirme yaptıranlarla ilgili.


Bu kural neticesinde "Sayfa beğenmeye veya sosyal eklentileri kullanmaya teşvik etmemeniz gerekmektedir." Bunun yanı sıra  ödül teklifleri, geçit uygulamaları yahut sayfanın beğenilip beğenilmemesine göre farklılık gösteren uygulama içerikleri de dahil olmak üzere. Kullanıcıları uygulamanıza oturum açmaya, konum bildirmeye veya uygulama sayfanızdaki bir promosyona girmeye teşvik edebilme imkanı sunabilirsiniz.



Tüm bu kural ve değişiklilerin  5 Kasım 2014'e kadar geliştiriciler tarafından uygulanması gerekiyor, Bundan dolayı yazılımcıların kurala uyması için tam 3 ayları vardır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İnş güzel bir sistem ayarlarlar face çöp ve gereksiz saçma sapan sahte beğenili sayfalarla dolup taştı iyi bi temizlik şart.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.