-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Instagram Nasıl Kullanılır?

ads
ads
Instagram Nasıl Kullanılır?
Bu yazımızda şu başlıkları irdeleyeceğiz.Instagramın ne olduğu, instagram nasıl kullanılır ve ünlüler ile instagram uygulaması arasındaki bağ nedir.Öncelikle instagram basitçe cep telefonuyla fotoğraf çekme,çekilen fotoğrafın düzenlenmesi ve paylaşılması esaslı bir uygulamadır.Önceleri Iphone için yazılmış olan ücretsiz fotoğraf ekleme ve paylaşma platformu olan instagram popülerleşmesi ile birlikte android mağazaya da girmiştir.Özellikle ABD deki ünlülerin kendi fotoğraflarını bu platformda paylaşmasıyla hızlı bir şekilde popülerleşen instagra'ı Kevin Systrom ve Mike Krieger isimli iki girişimci kurmuştur.Türkiye'de de ünlüler tarafından instagram sıkça kullanılmaktadır.Örnek vermek gerekirse şu anda Fox TV ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli Tv Dizisi başrol oyuncularından Özge Gürel için google da bir arama yapalım ve Özge Gürel Kimdir diyelim.Hemen ünlü oyuncunun instagram adresi de çıkacaktır.Kısacası günümüzde ünlü olup da instagram hesabı olmayan kimse yoktur büyük bir ihtimalle.Kullanıcılara kaliteli filtreler sunan instagram uygulaması şu anda dünyada 400 milyonun üstünde kullanıcıya sahip ve kullanıcılar uygulamayı içselleştirmiş durumdalar.Bu da bize instagram uygulamasının ünlülerce kullanılan bir yapıdan genele yayıldığı ve sevildiğini gösternekte.Eğer instagram nasıl kullanılır gibi bir soruyu kendinize soruyorsanız resimli ve detaylı bir anlatım için http://www.netelma.com/instagram-uygulamasi-nedir-instagram-nasil-kullanilir/ adresinden faydalanabilirsiniz.İyi günler dilerim.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ne anlatıyon kardeş sen yazı yazıcam diye zırvalamışsın zamanımı çalma.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.