-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Sosyete Polisi

ads
ads

Sosyete Polisi Filmi


Vizyon Tarihi süresi (1s 45dk)
Yönetmen: Martin Brest
Oyuncular: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton
Tür Polisiye , Aksiyon , Dramatik, komedi , Gerilim
Ülke ABD

Sosyete Polisi Filminin özeti:


Detroit kolluk departmanında çalışan Axel Foley, öldürülen aynı arkadaşının intikamını kazanmak istemektedir. Amacına gelmek göre yetkilerini kötüye kullanabileceği şüphesiyle Foley’nin Detroit’ten uzaklaştırılır. kararlaştırma edildiği Beverly Hills’de Foley’nin ününü duymuş olan zabıta şefi Bogomil ona beladan uzak durmasını öğütler.

Fakat Foley’nin aklı halen arkadaşının ölümündedir. Her muhtelif riski göze kayran Foley iki kolluk arkadaşı Rosewood ve Taggart’ın yardımıyla peşinde olduğu İngiliz suçlu Steven Berkoff’un yaşadığı eve sel düzenler.Polisiye güldürü türünün pek çok muvaffakiyetli örneğini sunan dekor Martin Brest’in yetişkin gişe okunuşu satış başarısı yakalayan filmi Sosyete Polisi’nde Axel Foley rolü ilk olarak Clint Eastwood’a önerilmişti. Eastwood’un teklifi geçmiş çevirmesiyle bu rolde baht bulan ve o güne derecesinde yalnızca iki filmde gösteriş almış olan Eddie Murphy, Sosyete Polisi ile yer yuvarlağı çapında üne kavuşmuştu....



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. açılış sahnesi ve tahmin ettğiniz üzere 'muz' sahnesi için bile tekrar seyredilir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.