-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Doğuşu

ads
ads
 Metin2 pvp serverler alt yapısını Metin2 Tr'den almaktadır.Makalemizde Metin2 doğuşu hakkında kısa bilgi verip,pvp serverlar süreci ilerleyen konularımızda işlenecektir.Metin2 doğuşu 2005 yılına dayanmakta,oyun Ymir Games tarafından kodlanmış,2006 yılında Game Forge devredilmiştir ve şuanki kurucu firma da Game Forge'dir.Biz bu yazımızda Metin2 doğuşunu Türkiye üzerinden anlatacağız.Türkiye'de 45 serveri bulunan Metin2 alt yapısı Mysql'dir.Oyunun Türkiye'de aktif olarak 1 milyon oyuncusu olduğu sanılmaktadır. Metin2 45 serveriyle online oyunlar içersinde en yaratıcı,en aktif onlinesi olan oyundur.Oyunun içeriğinden bu yazımızda kısaca bahsedeceğiz.Oyun içerisinde 3 tane imparatorluğun simgesini taşıyor,bunlar oyuncu dilleri arasında oyuncu ağzıyla,sarı,mavi,kırmızı bayrağı oluşturmaktadır.3 imparatorluğun birbirleriyle amansızca savaşını ele alan çok kaliteli ve hemen hemen tüm bilgisayarların kaldırabileceği serverlerden oluşmaktadır. Oyun gerçekten zor bir oyun onuda demeden edemeyecez fakat oyuna alışanın bağımlılık yaratacağı bir oyun olması onun kalitesini gözler önüne sermektedir.Oyun içerisinde savaşların yanı sırada güzel dostlukların da kazanıldığı bir oyundur.Lonca adı altında gurupların kurulduğu oyun içersinde exp kasmalar,savaşlar da ardı ardına yapılmaktadır.Özellikle oyuncuların event arzusunu yerine getiren serverlar da oyuncu taleb yüksek olmaktadır.Oyuncular sürekli kendilerini geliştirme arayaşında olmakta,oyun içersinde at gibi binek hayvanların oluşu da oyunu zevkli hale getirmektedir.Oyunda 4 çeşit karakter bulunmakta biz Metin2 doğuşu hakkında bilgi vereceğimizden bu yazımızda karakterler hakkında detaya inmeyecez.Bu yazımızın sonuna gelindiğinde diğer yazımız da Metin2 karakterler,loncalar ve bayraklar hakkında bilgi verilecektir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.