-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Harita ile Canlı Uçuş Takibi

ads
ads
Günümüz teknolojisinden yararlanılarak ve güçlü bir alt yapı ile oluşturulan sistem uçak ile yapacağınız seyahat noktalarını harita üzerinde sizlere sunmaktadır. Bu sistemle hangi uçağın hangi mevkide kaç saat saate ulaşarak hangi koordinatlar üzerinden hareket ederek geçiş sağladığını rahatlıkla gözlemleyebilmektesiniz. Karada yaşanılan trafiğin yoğun bir şekilde havada da artık yaşanması nedeniyle bu harita kolaylığı sayesinde hava trafiğini kolayca takip etme şansını elde etmiş oluyorsunuz. Canlı uçuş takibi ile tercih ettiğiniz uçakların rotaları hakkında bilgiye kolaylıkla ulaşabilmenin yanında birçok havalimanı varlığıyla yaşayacağınız bilgi edinme sorunu ortadan kaldırarak uçağın hangi firmaya ait olduğu hakkında bilgi edinmenizi sağlamaktadır.
ADS-B sistemi ile oluşturulan bu kusursuz sistem alınan sinyallerin kontrol merkezlerine aktarılmasını sağlayabilmek adına radyo verileri ve uydu verilerinden aynı anda iletişim kurarak faydalanılabilmektedir. Bu oluşum sayesinde seçtiğiniz uçağın model bilgilerine kadar detaylı bilgiler edinebiliyorsunuz. Sitede yer alan harita üzerinden uçakların konumu hakkında bilgi edinebilir ve uçuş rotasını takip etme şansını da beraberinde yakalayabilmektesiniz. Canlı uçuş takibi sayesinde yapmak istediğiniz yurt içi ya da yurt dışı seyahatlerinde tasarlanan kusursuz harita sistemi ile uçakları kolaylıkla takip altına alıyorsunuz. Takibi gerçekleştirmek adına yapmanız gereken tek şey siteye girerek harita üzerinden uçağı seçmenizdir. Geniş yelpaze altında sunulan bu imkânla istediğiniz havayolu firması yerli ya da yabancı fark etmeksizin seçerek uçuşlarının takibini gerçekleştirebilmektesiniz.

Harita ile Canlı Uçuş Takibi


Seyahat sitesi olan seyahatdergisi.com adresinde kusursuz canlı uçuş takibi dışında yer alan listelerde ayrıca hava alanlarında var olan iç ve dış hatlar üzerinden gerçekleştirilen inişlerin saatlerini takip edebiliyor ve olası yaşanacak olan gecikmeli bir durumda gecikme süreleri hakkında zorlanmadan bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Tüm uçuşların canlı takip edilme olanağını sunan site uçuş numaralarına ulaşma şansını da sunarak yaşayacağınız seyahat hakkında kusursuz bir bilgi ve kaliteli bir gözlem edinme olanağını sunmaktadır.Havalimanı uçuş bilgileri ile uçakların iniş ve kalkış saatlerini canlı takip edebilirsiniz.Beklediğiniz bir yolcunun hangi noktalardan kalış, varış ve iniş gerçekleştirdiğini hangi hız ile uçuşun gerçekleştiğini ve sağladığı yüksekliği hakkında güvenilir şekilde bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.