-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Sony'den 1200 $ Walkman

ads
ads
Walkman kullanımı bir tutkudur. CES 2015 organizasyonunda tanıtımı gerçekleştiren ve fiyatı ile dikkatleri üstüne toplayan Sony markasından çok kaliteli bir Walkman geliyor.

CES 2015 etkinliğinde yeni nesil akıllı cep telefonları, televizyon, akıllı saatler tvb.  cihazların tanıtımı yapılmaktadır. Bunun yanı sıra , yeni model cihazlar , çeşitli markalar ve oldukça yüksek fiyatları ile dikkat çeken cihazlar da teknoloji tutkunlarına tanıtılmaya devam ediliyor. 


Walkman NW-ZX2


CES 2015 Etkinliğe katılan birçok  teknoloji severlerin en çok ilgisini çeken cihaz ise 1200 Dolar fiyat etiketli olan  şu zaman itibariyle piyasaya daha çıkmamış olan  Walkman tüm ilgiyi üstüne çekmeyi başardı bile.

Geçen günlerde 1200 $ değerindeki walkman'in görselleri sızmıştı.  Müzik aşıklarının  ilgisi ile tam puan alan Walkman NW-ZX2, CES 2015 etkinliğinde insanlara tanıtıldı.  128 GB dahili ve 128 GB’a kadar da MicroSD kart desteği sunmakta olan  walkman , gayet iyi  çözünürlüklü ekranı ve aynı zamanda  yüksek, bass’lı oldukça iyi ses sistemiyle tanıtımı gerçekleşti. Müzik severler hayran kaldılar. 


Walkman NW-ZX2 2


Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanmakta olan bu  Walkman, ilk bakıldığında  zihinlere  Apple’ın akıllı multimedya model  iPod Touch’ı akıllara getirmektedir. Fakat Apple’dan farklı olan tek  yönü ise oldukça pahalı olan fiyat etiketidir. 


Walkman NW-ZX2 1


Wi-Fi, Bluetooth ve NFC bağlantı gibi özelliklere sahip olan bu pahalı  Walkman NW-ZX2, Play Store eşleşmesi ile  Android destekli olan uygulamalar ve oyunlar gibi teknolojik uygulamaları kullanabilme özelliği de sunmaktadır.

Siz olsanız 1200 dolar fiyata sahip bu walkmani alır mı yoksa almaz mıydınız? Fiyatı sizce de çok yüksek değil mi?

Bir önceki yazımız >> HTC Re

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. bu kadar bir walkman a para verilir mi ? bence verilmez,ne özelliği olursa olsun o paralara akıllı telefon alınıp her işlevi gördürebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. Abi bu nedir ya bu kadar para verilir mi millet sapıtmış nelere para veriyor. Ne özelliği var Allah aşkına napcan bunu alıp bu devirde walkman mı kaldı bence kör bir yatırım olur Sony için

    YanıtlaSil
  3. Buna para verenin aklından şüphe ederim :) Ne güne duruyor yıllanmış mp3 lerimiz aynı müzik sonuçta :)

    YanıtlaSil
  4. Notlarım arasına aldım. Walkman manyağı birisi olarak 1200 $ az bile diyorum :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.