-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Hızlı ve Öfkeli 7 İlk Siz İzleyin

ads
ads
James Wan yönetmenliğinde 2013 tarihinde çekimlerine başlanan Hızlı ve Öfkeli 7 en son olarak 3 Nisan 2015 tarihinde izleyicileri ile buluşuyor. Hızlı ve Öfkeli 7 izleyicilerinin genel olarak tamamı bu filmi sabırsızlıkla bekliyordu. Çünkü Paul Walker’ın ölümünden sonra neler olacağı düşünülüyordu. Fakat görünen o ki Paul Walker filmde yer alacak.

Hızlı ve Öfkeli 7 İlk Siz İzleyin


Filmin konusunda ise Owen Shaw ve arkadaşları artık işlerini tamamlamıştır. Amerika’ya geri dönerek sahip olmak istedikleri hayata kavuşmuşlardır. Fakat Owen’ın büyük kardeşi Dominic’i takip ederek kardeşinin intikamını almak istemektedir. Fakat işler hiç beklenildiği gibi gitmeyecek ve Hans’ın ölüm haberi gelecektir. Hızlı ve Öfkeli 7 Full HD izleyerek çok güzel vakit geçirebilirsiniz.


Filmde yer alan oyuncularında oldukça kaliteli olması filme ayrı bir heyecan katmaktadır. Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez gibi ünlü isimlerin yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe dublaj izlemekte mümkün olacak. 3 Nisan’dan hemen sonra ülkemizde de Türkçe olarak filmi izlemek mümkün olacak.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.