-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kayıp Kız Filmi (2014)

ads
ads

Kayıp Kız - Gone Girl Filmi Hakkında:

2014 Yılının ses getiren yapıtlarındandır. IMDb Puanı 10 üzerinden 8.4 olarak belirlenmiştir. Fakat aldığı puanın çok yüksek olduğunu düşünenlerdenim. Ortalama iki buçuk saat süren film akıcı ve sıkılmadan izlenebilmesi puanı yükseklere taşımış olabileceği gibi kurgusu ve merak uyandıran diğer sahneleri ile 10 Ekim 2014 tarihinde vizyona girmiştir.

Kayıp kız filmi tür olarak içinde gerilim, gizem ve dramın bir arada olduğu ABD yapımı sinema filmidir. Yönetmenliğini "David Fincher" yaptığı ve Gone Girl filminin oyuncu kadrosundan bazıları ise "Ben Affleck , Rosamund Pike , Boyd Holbrook , Missi Pyle , Neil Patrick Harris" ile 145 dakika süren iyi filmlerdendir. Genel olarak filmde birçok mantık hatası vardır. Bunun yanı sıra müstehcen sahnelerinde olması filme eksi puan getiriyor. İF ailesi olarak bizim puanımız 10/6


Kayıp Kız Filmi (2014)

Kayıp Kız Filminin Özeti:


Nick Dunne 5 sene önce tanıştığı ve bibirlerini deli gibi seven iki evli çifttir. 5. evlilik yılında aniden Amy kaybolur. Eşi eve geldiğinde eşyaların ters döndüğü ve bir boğuşma sırasında kaçırıldığını düşünerek polise haber verir. Yapılan incelemeler sırasında Nick Dunne eşini öldürmekle suçlanır çünkü bütün ip uçları bu yola çıkmaktadır. Acaba gerçekten karısını Nick mi öldürdü?


Bir önceki film >>   Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filmi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.