-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Köşe Takımı Dekorasyonu

ads
ads
Köşe Takımı Dekorasyonu
Yaşam alanları için pratik çözüm arayışında olan kişilerin ilk tercihi köşe takımı satın almak olmalıdır. Çünkü oturma odası dekorasyonuna genel olarak katılamayan duvar köşelerini avantaja çevirmeyi başaran köşe takımı modelleri ile evinizin kör noktalarını dekorasyonunuza kazandırabilirsiniz.

Oturma odası ve salon gibi mekanlarda parçalı oturma gruplarına nazaran daha pratik ve alandan fayda sağlamanıza olanak tanıyan köşe takımı modelleri, daha az maliyetle dekorasyon yapmanıza da imkan tanımaktadır. Çünkü kendi içerisinde ayrılabilen modüler bir koltuk sistemi olan köşe takımı, esnek ve fonksiyonel bir kullanım kolaylığı sunarak farklı mekanlara kolaylıkla uyum sağlayabilecek özelliklere sahiptir. Ayrıca köşe takımı ile verilen bazı renklerdeki puflar ile daha fazla oturma alanına sahip olunabilir. Öte yandan köşe takımı ve pufun olduğu duvarın hemen karşısına duvar ünitesini yerleştirerek güzel bir odak noktası oluşturabilirsiniz. Dekorasyon stilinize uygun orta sehpa, zigon sehpa ve dekoratif biblolar gibi yan eşyaları da ekleyerek oturma odası dekorasyonunuzu köle takımı ile uyumlu bir hale getirebilirsiniz.

Geçmişte sadece ufak evlerde alandan fayda sağlamak ve böylece daha fazla insanı misafir edebilmek adına kullanılan köşe takımı, günümüzde büyük evlerin de vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. İster küçük, ister dar ve uzun, isterseniz de büyük yaşama alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz köşe takımı modelleri sayesinde yaşam alanlarınızda farkı işlevsel alanlar oluşturmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca bazalı köşe takımı sayesinde oturma odanıza evinize yatıya misafirliğe gelen kişiler için ekstra yatacak alana da sahip olabilirsiniz. Böylelikle parçalı oturma gruplarının işlevsizliği ile uğraşmak durumunda kalmazsınız.

Köşe takımı en ucuz fiyatlarıyla Evidea.com’da satılmaktadır. ‘’Burada Her Şey Evin İçin’’ sloganı ile yola çıkan ve yıllardır e-ticaret alanında hizmet veren Evidea, köşe takımları en ucuz seçenekleri ile evlere konuk olmaktadır. Köşe takımı fiyatları bakımından muadillerinden ayrı bir yere koymamız gereken Evidea.com, evinde fonksiyonel tasarımlara yer açmak isteyenler için harika köşe takımı seçimleri sunmaktadır. Her zevke ve keseye hitap eden, ayrıca en ucuz köşe takımları ile siz de evlerinize dekoratif bir ferahlık kazandırabilirsiniz.

Köşe Takımı: http://www.evidea.com/kanepe-ve-koltuklar/c/92
Köşe Takımı En Ucuz: http://www.evidea.com/kanepe-ve-koltuklar/c/92



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bayılıyorum şu köşe takımlarına... Hem evi şıklaştırıyor hem de çok konforlular. Özellikle sinema keyfi için birebir :))

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.