-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yenilmezler 2 İzle

ads
ads
Bu sezonun en çok beklenen filmlerinden birisi olan Yenilmezler 2, oldukça kaliteli bir kadroya sahiptir. Filmde Robert Downey Jr. , Scarlett Johansson , Samuel L. Jackson , Chris Evans , Gwyneth Paltrow gibi isimler rol alırken, yönetmen koltuğunda ise Joss Whedon oturmaktadır. Yenilmezler 2 izleyicileri kısacası bu sene beklediklerini alacaktır.   
Yenilmezler 2 İzle


Yenilmezler 2 Full HD izleyecek olanlar  filmi çok daha net bir şekilde anlayacaktır. Iron Man liderliğindeki birçok kahraman artık barışı getirmek istemektedir ve bir barış programını kullanmak için kollarını sıvarlar. Fakat hiç beklenmeyen bir şey olur ve yapay bir zekâ ürünü olan Ultron eline kötü bir güç geçirir. Şimdi kahramanlarımız Ultron’u durdurmak zorundadır.


Film 1 Mayıs 2015 tarihinde sinemalara gelecektir. Yenilmezler 2 Türkçe Dublaj izlemek isteyenler ise birkaç gün beklemek zorunda kalacaktır. Fakat daha sonrasında hiçbir altyazı sorunu ile uğraşmadan Türkçe dublaj olarak bu kaliteli filmi izlemek mümkün olacaktır ve film beklenileni tam anlamı ile vermeyi başaracaktır.         

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.