-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Eşeğe Altın Semer Vursalar Yine Eşektir

ads
ads
Kişileri, insan yapan bazı değerler bulunmaktadır. Bilgelik, dürüstlük, doğruluk, temizlik vb. gibi.. İnsanlar bu değerlerden yoksun bir hayat tarzı içindeyse kişi ne giyerse giysin yada hangi mekana giderse gitsin sonuç hiçbir şekilde değişmez aynı kalır. İnsanlar tarafından düşük ve değersiz olarak kalır. Üstündeki kıyafetler bir anlam ifade etmez. bazı durumlar hariç.

Eşeğe Altın Semer Vursalar Yine Eşektir


Bu tür insanlar hayatımızın birçok alanında karşımıza çıkar ve zaman zaman bu tip kişileri görmekteyiz. Üstü başı oldukça kaliteli ve bakıldığında çok uygar ve kişilikli olarak görünürler. Bundan dolayı bu tip insanlar yüksek mevkilerde bile görülebilmektedir. Ancak ne kadar makam ve mevki sahibi olsalar da bu görünüşte insanlar her zaman iyi bir insan olmadığını bizlere gösterebilirler. Çünkü insan gerçek kişiliğini saklayamaz veya belli bir zaman sonra insanın gerçek kişiliği, iyimi kötümü bu ortaya kesinlikle çıkar. Bu yüzden değersizlikleri ile kendini belli ederler.

Sonuç olarak dış görünüşe önem vermemek, mevki, makam ve ün kıstaslarına itibar etmemek gerekir. İnsanları bunlara göre değerlendirmek yerine, yaptıkları icraatlara, davranışlarına ve kişiliklerine göre değerlendirmek daha akıllıca ve mantıklı yaklaşım olur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.