-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kill Shot v1.6

ads
ads
Kill Shot v1.6

Kill Shot v1.6 Android Cep Telefonu Oyunu

Kill Shot android cihazlar için geliştirilmiş çok eğlenceli silah simülasyon oyunudur. Çok iyi tasarlanmış 3D grafiklerinin yer aldığı oyunda muhteşem görseller dikkat çekmektedir.

Kill Shot v1.6 android oyunun amacı belirlenen bölgelerde düşmanların hedeflerine kadar gidip, düşmanları ve arazileri yok ederek puanlar kazanıyorsunuz. Puanlarınız yükseldikçe daha güçlü silahlara sahip olabileceğiniz çok keyifli oyundur.


Android 4.0 ve üzeri sistemlerde çalışmakta, DOSYA BOYUTU48.6 MB, DİL DESTEĞİ İngilizce ve ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz yada alattaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotheadgames.google.free.rawsniper

Bir önceki android oyunu >>   Trafik Yarışı Online v1.9


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.