-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Ölüm Uykusu Filmi (2011)

ads
ads
Ölüm Uykusu Filmi (2011)

Ölüm Uykusu - Mientras duermes Filmi İnceleme:


Psikolojik Film sevenler için kaçırılmaması gereken yapıtlardandır. İspanya 2011 yapımı ölüm uykusu filminin yönetmeni "Jaume Balagueró" ve tür olarak gerilim, korku ve psikolojik içeriklidir. Korku sahneleri çok az bulunsa da psikolojik gerilim yönü daha ağır basmaktadır.


Ölüm uykusu filminin oyuncularından bazıları "Luis Tosar , Marta Etura , Carlos Lasarte , Tony Corvillo , Alberto San Juan" ile ortalama 1 saat 40 dakika sürmektedir. IMDb puanı 7.2 olarak belirlenmiştir. 18. 691 oyla.


Mientras duermes: Ölüm Uykusu Filminin Özeti:


Lüks bir apartmanda görevli olan "Cesar" bir türlü mutlu olmayı beceremeyen insan tipidir. Ne yapsa mutlu olamıyordur. Çevresindeki insanların mutlu görünmeleri onu daha kötü duruma sokmaktadır. Onlar mutluluğunu herkesle paylaşırken cesar tam tersi mutsuzluğu ön plana atarak mutsuzluğunu paylaşmaktadır. 

Kapıcı olarak çalıştığı apartmana  yaklaşık 5 hafta önce işe girmiştir. Daha önceki çalıştığı birçok işte çok kısa iş hayatı sürmüş, çıkarılmıştır. Ara ara apartman görevine geç gelen bu kişi patronun dikkatini çekmektedir. Ancak ne yaptığını bilmediği için bir süre ikaz ederek durumu anlamaya çalışır. Cesar gecelerini kendi evi haricinde geçirmektedir. 

Apartmanda en çok dikkattini çeken kişi ise Clara adındaki bir kadındır. Sürekli neşeli ve mutlu görünen zarif bir kadındır. Bundan dolayı  görevli bu kişiyi kafasına koymuştur ve mutsuz etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır ve büyük, sinsi ve zekice planları ile bu işi başarabilecek midir?

İspanyol yapımı olan  film yavaş işleyen ancak kendine kısa sürede bağlayan ilginç sahnelerin yer aldığı ve hüzünlü sonla biten piskolojik tarz film sevenlerin izlemesi gereken filmler arasındadır. IMDb puanı olarak da iyi konumdadır. 


Bir önceki film tanıtımı "Yargıç filmi 2014" 2014 yılının en iyi filmlerinden olan yargıç drama türünde kaliteli filmlerdendir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. gerilim filmlerinin ana vatanı kıvamına gelen ispanyol sinemasından çıkması filmin başında pişman olunmayacağının teminatını veriyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.