-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Brazilian Shorthair Kedi Cinsi

ads
ads

Brazilian Shorthair Kedi Irkı ve Özellikleri


Sahibine bağlılığı oldukça fazladır. Aynı zamanda oyuncu ve aktif bir yapısı vardır. Bu kedinin en belirgin özelliği ise sahibini kendi seçmesidir. Seçtiği kişiye karşı sevgisini ve bağlılığını gösterir.  Brazilian Shorthair kedi ırkı genel olarak her türlü ortama kolaylıkla uyum sağlayabilir. Avcılık yetenekleri doğuştan gelişmiş, çok güçlü ve sağlıklı yapıda bir kedidir. 

Brazilian Shorthair Kedi Cinsi

Brazilian Shorthair Kedi Irkının Vücut ve Görünüşü Nasıldır?

Oldukça  güçlü bir yapıda ve orta ölçütte kedidir. Tüyleri kısadır. Diğer kediler  gibi pek narin görünüşü yoktur. Kürk renkleri oldukça uyumludur. Kuyruk uzunluğu orta boyutlarda ve göğsü içe doğru orantılıdır.  Orta boyutta başı vardır. Yuvarlak uçlu orta büyüklükte kulaklara sahiptir.  İri ve bademi andıran gözleri ile dikkat çekmektedir. 

Tüy Bakımı Nasıl Olmalıdır.


Tüyleri oldukça kısa olduğundan çok nadir bakım gerektirir. Bundan dolayı  haftada bir kere taranıp fırçalanması yeterli olacaktır.  Brazilian Shorthair  kedi ırkının kökeni Brezilya'dır.

Bir önceki kedi ırklarından "Birman Kedi" cinsinin temel özellikleri, kökeni, vücut yapısı, tüy bakımı ve genel özelliklerinden bahsettik.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.