-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kalitenin Dev İsmi Kiğılı

ads
ads
                 Erkek giyim sektöründe güçlü isimlerden biri olan Kiğılı kaliteli kumaş ve farklı tarzıyla modayı anlatmaktadır. Erkeklerin beğenerek aldığı kıyafetlerin marka olma özelliğinde olması yükselmesine sebep olmaktadır. Kaliteli giyinmek isteyenlerin yeri olması ve alışveriş merkezlerinde en çok tercih edildiğini göstermektedir.
KARELİ SLIMFIT TAKIM ELBİSE
                 İş veya özel yaşamlarında klasik tarzda giyinmeyi seven erkekler takım elbise modellerini almaktadır. Daha çok erkeğin karizması ve kişiliğini yansıtan takımlar kemer ve kravatla birlikte kombin yapılmaktadır. Kaliteli bir takım almak için ideal yer olan uzun süre kullanabileceğiniz özel kumaşlardan üretilmektedir.


                 Düğünü olan insanların gelinlikle birlikte damatlık alma telaşı da başlamaktadır. denediğiniz modellerden hangisini beğenirseniz zevkinize uygun olanı alabilirsiniz. Damatlığa uygun kumaşta kravat ve kuşağınızla birlikte gömlek seçim ve mendilinizle mükemmel görünebilirsiniz.


                  https://www.kigili.com/ günlük hayatta sürekli kullanılan ceket modelleri gidilen ortama göre değişmektedir. Tek renk veya değişik renklerde giyinmeyi seven beyler kanvas veya kot pantolonlarla kombin yaparak giymektedirler. Ayrıca düz sevmeyenler uygun ekose tarzı modelleri bulmakta mümkündür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kaliteli bir firma bende takimlarini kullaniyorum hic de pisman olmadim

    YanıtlaSil
  2. Ben bu firmadan takım almadım ama gömlek, kazak, mont felan alıyorum indirime girdiği zaman.

    YanıtlaSil
  3. Kendisini hemşerim olur Abdullha Kiğılı.Pamuk dededir lakabı ve bir o kadar da kıymetli iş adamımızdır

    YanıtlaSil
  4. Kigili gercekten iyi marka malinin da arkasinda duruyorlar iade de sorun cikqrmiyorlar

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.