-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » New Star Soccer v3.0

ads
ads

New Star Soccer v3.0 Android Cep Telefonu Oyunu

Mobil cihazlar için geliştirilmiş olan ve çok kişin oynadığı en güzel ve iyi futbol android oyunlardan biridir.  Aynı zamanda en iyi futbol oyunu olarak seçilmiştir.

New Star Soccer v3.0


"NSS" oyunu ('New Star Soccer') güncellenmiş versiyonudur.   NSS oyunun yeni versiyonunda takımlar güncellendi ve kadrolar yenilendi. Bu şekilde daha iyi bir oynama keyfi sizlere sunmaktadır. Birçok insanın android cihazlarında oynadığı ve tutkunu olduğu oyunların en başında gelir. 

Önceki sürümlere göre bu oyunda eski hatalar tamamen giderilmiş ve eksiklikler tamamlanmıştır.  New Star Soccer v3.0 oyununu Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz veya aşağıdaki orjinal bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Android 3.0 ve üzeri sistemlerinizde rahatlıkla oynayabilirsiniz. Dili Türkçe ve İngilizce olarak ayarlanmıştır. Bu oyun ücretsizdir.  DOSYA BOYUTU 66.4 MB oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newstargames.newstarsoccer&hl=tr

Bir önceki android oyunu içerikli konumuz "FIFA 16"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bir zamanlar çok oynuyordum daha sonra çok kaliteli oyunlar çıkınca bırakmıştım.

    YanıtlaSil
  2. çep için çıkan oyunlar bu aralar oldukca revasta insanlarımız nerede ise yolda yürürken bile cep telefonu ile meşgul olabiliyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.