-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » The Walking Dead 6.sezon

ads
ads

The Walking Dead 6.sezon 5.bölüm - Son Bölümü

The Walking Dead "yürüyen ölüler" dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. The walking dead 6. sezon 5. bölümü ile nefesler kesildi..

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan yürüyen ölüler dizisi AMC yapımı yabancı dizidir. Dizi zombi dizisidir. Ama klasik yapım olan zombi dizilerinden ayıran nokta görsellik ve işleyişi ile ön sıradadır. Ülkemizde de çok büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. 

The walking dead dizisinin 4. bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Yeni bölümü bu hafta ekranlara gelecektir. 6. sezonun 5. bölümünü dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyorlar. Yeni bölümde neler olacak detaylar aşağıda.

Dizin en son bölümünde "Glenn" öldü mü? yoksa ölmedi mi? bu konu üzerinde yoğunlaşan grup derin bir kaygı içerisinde sıkıntılarına bir yenisi eklenmiş durumda. Son bölümünde bir grup insan bölgesini zombilerden korumak için çok büyük çabalar gösterdiler. Ve nihayetinde bölgesini kısmende olsa korumayı başarabildiler. Her bölümü film tadında olan bu dizi, dünyaya yayılmış olan, salgın hastalık neticesinde zombilerin, normal insanları ısırarak virüsü bulaştırması sonucu binlerce kişiyi dönüştürmesini konu almaktadır. Geride kalan hastalık geçmeyen kişiler bu zorlu yerlerde onlardan korunmak ve hayatta kalmak için büyük uğraşlar vermekte ve ara ara çok sevdiği arkadaşlarını ve yakınlarını kaybettikleri oluyor. 

The Walking Dead 6.sezon


Zombiler genel olarak her canlıyı yakalayıp yiyiyorlar. Bazı insanları ısırarak kendileri  gibi dönüşmesini sağlıyorlar ve bu sayede sayıları çoğalıyor. Dizide yer alan dönüşmemiş olan kahramanlar ise hastalığın çaresini aramakta ama pek başarılı olamamaktalar. Şimdilik yapabildikleri şey, hastalık bulaşmamış kişilere ulaşmak ve bölgelerini korumak için birlik içinde olmalarıdır.  Yürüyen ölüler "The walking dead " dizisi 8 Kasım 2015 Pazar günü AMC kanalında ekranlara gelmişti. 

THE WALKING DEAD 6.SEZON 5.BÖLÜMÜN ÖZETİ


Geçen bölümde kime ait olduğu belli olmayan bir cesetle karşılaştılar. Yeni bölümde ise Glenn'e ait olduğunu düşündükleri cesedi inceleme altına aldılar. Ancak buna tam ve kesin karar vermek oldukça güç. Her ne kadar ona ait olduğu düşünülse de umutlarını hiçbir zaman yitirmeyecekler. Yeni bölümde Glenn  öldü mü? yoksa ölmedi mi? bu net şekilde ortaya çıkacak.  Yeni sezonun son bölümü olan 5. bölümde Reg için yas tutulacak. Bunun haricinde zombilerden gelebilecek olan yeni tehlikelere karşı önlemlerini alacaklar. Daha henüz yeni bir saldırıdan kurtulmuşlardı. 5. bölümde sadece kendilerini tehlikeden kurtarmak için büyük bir yangın çıkarmaya karar verecekler ancak bu çok tehlikeli bir karar olacak. 

The Walking Dead 6.Sezon 5.Bolum Fragmanı İzlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://www.youtube.com/watch?v=9gZsW9HZg2g

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. bu dizi fenomen olmayı hakkediyor izledikçe zevk alıyorum...

    YanıtlaSil
  2. adını çok duydm ama bir türlü seyretmek imkanı bulamadığım dizilerden fırsat bulabilirsem izlerim

    YanıtlaSil
  3. şu sasha da gitse kadro tam güzel olacak da işte...zenciler izlemez diye mi korkuyorlar nedir anlamadım.

    YanıtlaSil
  4. İlk sezonu seyrettim sonra bıraktım. Çoğu dizi gibi bu da tutulunca diziyi utamak için ıvı zıvır bir sürü şey katıyorlar bozuyorlar herşeyi.

    YanıtlaSil
  5. Heyecanla beklenen fragman çıkmış sonunda, izlemeyen varsa bu diziyi hala hemen başlamalısınız izlemeye efsane dizilerden biri

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.