-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Need for Speed No Limits v1.1.5

ads
ads

Need for Speed No Limits v1.1.5 oyununu indir

Need for Speed No Limits Android cep telefonu oyunu


En eski ve sürekli güncellenen oyunlardan olan araba yarışı "Need for Speed No Limits" oyununun en güncel hali ile karşınızdayız. Hiçbir zaman eskimeyen sürekli yenilenen bu sayede oyuncu kitlesi günden güne artan bu oyun en çok oynanan oyunlardandır. Araba yarışı sevenler için android cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel ve eğlenceli bir oyundur. 



Need for Speed No Limits v1.1.5


Bu oyunda rakiplerinizle kapışakacaksınız. Pistte ne kadar hızlı ve kıvrak olursanız o kadar önde olup ve çok puan alabileceksiniz. Her zamanki gibi olduğu gibi Need for Speed No Limits araba yarışı oyununda hatalı kullanım sonucu peşinize polis düşecek ve ondanda kurtulmaya çalışacaksınız bu sayede oyun daha eğlenceli bir hal almış olacaktır.

İyi bir oyuncuysanız bu oyunun içinde aldığınız paralar ve puanlar ile arabanızı en güzel şekle sokarak modifiye edebilirsiniz. Bu oyunu Google Play Store üzerinden oyunun adını yazarak indirebilirsiniz veyahut aşağıda ki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyun indirilip ve kurulurken internet bağlantınızın olması gerekmektedir.


Need for Speed No Limits android oyunu ücretsiz bir oyundur. Dil desteği ise İngilizce ancak kullanımı oldukça basittir. Kısa zaman içerisinde alışırsınız. Android 4.0.3 ve üzeri sistemlerde rahatlıkla çalışmaktadır. Aynı zamanda bu oyun ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmuştur. 

Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.nfs14_row

Bir önceki android cep telefonu oyunu "MORTAL KOMBAT X v1.6.0" oyunun tanıtımı yapıldı. İlgili konuyu inceleyerek indirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Need for speed cok guzel oyun ozellikle telefonda oynanak daha da keyifli oluyor

    YanıtlaSil
  2. yeğenime hediye olarak almayı düşünüyorum bakalım ama çok pahalı oluyor bu tür oyunlar

    YanıtlaSil
  3. Ben oyunu ilk yayınladığı zamanlarda indirip denemiştim güzel araçlar var. Araçlarda güzel kontrol ediliyor.

    YanıtlaSil
  4. Need for speed oyununun tüm serisini neredeyse oynadım,kesinlikle oynanması gereken bir oyun.oyunu test ettim gayet güzel çalışıyor...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.