-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Facebook videolar açılmıyor!

ads
ads
Facebook videolar açılmıyor!

Facebok videoları neden açılmıyor?

Facebok videoları açılmıyor, YouTube videoları açılıyor ama facebook videoları açamıyorum. Bu tür sorun yaşıyorsanız çözümlerinden bahsedelim:

Neredeyse dünyanın yarısı Facebook sosyal ağı kullanmaktadır. Bu yüzden hemen hemen tüm videolarda bazı video kanaları ile facebook profillerine sayfalarına vs yüklenmekte ancak youtube ve diğer yerlerden alınan ve eklenen videolar açılırken ne hikmetse facebook videoları açılmıyor. Bu sorunun nedenlerini inceleyelim ve işinize yarayacak bazı eylemleri uygulayalım.


Facebook videolarını açabilmek için:


1. İlk olarak Flash Player yüklü mü? Onu kontrol ediniz. Eğer yüklü değilse yükleyiniz. Flash Player yüklü ise, eski sürümü olabilir. Bu yüzden en son sürümü ile güncelleyiniz. 

2. yapmanız gereken ise; Java Player yüklü mü? bakınız, eğer yüklü ise eski sürümü olabilir, en son sürümü ile güncelleyiniz.



Bunlara rağmen hala facebook videolarında sıkıntı çekiyorsanız, açılıyor ancak izleyemiyorsanız veya açılıp donuyorsa, yüklenip izlenmiyorsa bunun sebebi büyük ihtimal ile kullandığınız tarayıcı ile alakalı olabilir.

Bu yüzden sizlere Google Chrome tarayıcısını kullanmanızı öneririz ve zaten en çok kullanılan tarayıcı olduğunu ve kullandığınızı varsayarak, facebook videolarınız bunda açılmıyorsa yapmanız gerekenler:

* Tarayıcınızı güncelleyin. Bunun için tarayıcınızın sağ süt bölümünde üst üste 3 çizgili olana tıklayın ve oradan ayarlar sekmesine girdikten sonra en sona kadar inin ve gelişmiş ayarları seçin sayfa biraz daha açılacak ve sonda ayarları sıfırla var. O seçenek ile ayarları sıfırlayın öyle deneyin.

* Eğer yukarıdaki işlem olmaz ise, Google  Chrome tarayıcınızı silin ve yeniden yükleyin.


* Yukarıda ki tarayıcı silme ve yeniden ekleme işlemi de başarısız olursa başka bir tarayıcı deneyin. Örneğin yandex tarayıcısını deneyebilirsiniz. Mozille Firefox olabilir. 


Eğer bu işlemlerin hiç biri de işe yaramazsa benim önerebileceğim başka bir şey kalmadı. Ama mutlaka bu adımlardan biri sizin sorununuzu çözecektir. 

Bir önceki konumuzda "Facebook Virüslerine Dikkat!" facebook virüslerinin son zamanlarda değişik şekilde yaygın olduğu ve insanları zor duruma düşürdüğü bilinmektedir. Bizde bu konuda yeni yeni türeyen virüs uyarılarını konumuzda yazdık.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. söylediğiniz herşeyi yaptım ancak halan videolar düzenli olarak açılmıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor yeni güncelleme sonrası oldu daha önce olmuyordu böyle

    YanıtlaSil
  2. Altinda bir seyler vardir kesin youtube da bu isin icinde olabilir belli olmaz face her kesin yolunu kesmeye basladi artik

    YanıtlaSil
  3. chromeu karıştırırken pluginste flash player eklentilerinden biri kapalıydı açtım ve sorunu düzelttim

    YanıtlaSil
  4. son güncellemeler sonucu benimde aynı sorunu yaşadığımı söyleyebilirim paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.