-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Facebook - Twitter Sosyal Ağlar Yavaşladı.

ads
ads

Sosyal Medya Yavaşladı 19 - 20 Mart 2016

Facebok girilmiyor, Twitter girilmiyor. Facebok, Twitter, Youtube yavaşladı nedenleri.

Son zamanlarda hızla artan terör olayları nedenleri ile  özellikle Facebook, Twitter gibi sitelerde erişim söz konusu oluyor. Bunun nedenleri bazı kendini bilmez insanlar gizlilik için yürütülmesi gereken soruşturmaların önüne taş koyuyor. Bazı haberleri, görselleri, videoları paylaşlabiliyorlar.

Facebook - Twitter Sosyal Ağlar Yavaşladı.


Bu sebeple böyle durumlarda sosyal medyanın yavaşlaması veya bazen hiç girilememesi daha sağlıklı. Örnek olarak dünden beri tam olarak erişim sağlanamıyor. Facebook sitesinde oldukça fazla  yavaşlık söz konusu ve paylaşım bunun gibi işlemleri yapmak oldukça zor. Bir kaç gün kadar veya en az yarına kadar düzeleceğini umut ediyoruz.

Aynı zamanda Google'ın servisi olan Youtube video izleme servisinde de yavaşlama söz konusudur. Video sitesi açılabiliyor ancak izleme yapmak mümkün değil. 

Bu tür durumların hepsi biz vatandaşların iyiliği içindir. Bu yaptırımlara kötü gözle bakmamak gerekir ve olması gerekende budur.

Bu durum normalde internet sitelerine etki etmez. Ancak  internet sitelerinde ekli olan facebook, twitter vb. sosyal ağlarda paylaşım butonları bulunuyor bu internet sitelerinde bu yüzden yavaşlama söz konusu olur. Site ile alakalı değil sadece eklenti ile alakalıdır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. ZenMate eklentisini yükleyerek sosyal medya sitelerine erişim sağlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Evet Cumartesi sabahından beri Facebook ve Twitter siteleri inanılmaz derecede yavaş açılıyor açılan sayfalarda takılıyor, umarım düzelir biran önce.

    YanıtlaSil
  3. devlet dediğin şey teröristten çok sosyal medyadan ve ordaki halktan korkuyor, halkı engellediği kadar teröri engelleyemiyor.

    YanıtlaSil
  4. Ne zaman bir terör olayı olsa o zaman iletişime engel olunsun diye sistem yavaşlatılıyor

    YanıtlaSil
  5. dün geceden beri adam gibi faceye de twitera da adam gibi giremedim. neden oladuğunu merak ediyordum

    YanıtlaSil
  6. Hakan Aydın İzmir21 Mart 2016 23:49

    Sosyal medya sitelerine kalsa böyle olağan üstü dönemlerde kan gövdeyi götürüyor sanırsın. bence bu tür önlemler eğer bu günlere özel bir yavaşlatmaysa alınmalı, yoksa sosyal medya üstünden örgütlenip insanlar mahalle sokak basıyordu. akıllıca bir yöntem.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.