-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Karatay Diyeti Listesi ile Kilolara Veda

ads
ads
Günümüzde sağlıklı beslenme ve zayıflama konularında akla gelen en sıra dışı isimlerden biridir Canan Karatay. Karatay’ın bu konularda birçok başarıya imza atmasının en önemli nedenlerinden biri, verdiği diyetlerin aslında bir yaşam biçiminin tarifi olmasıdır.  Kendisinin de sürekli dile getirdiği gibi birazdan bahsedeceğimiz liste sıradan bir diyet listesi olmayıp, aslında sağlıklı yaşam yolunda yavaş yavaş kilo verebileceğiniz bir yaşama biçiminin yol haritası olacaktır. Üstelik bu yolculuk boyunca verdiğiniz kiloları geri almayacak olmanız da diyetimizi diğer zayıflama önerilerinden ayıran en önemli özelliklerinden biridir.

Karatay Diyeti Listesi ile Kilolara Veda


Karatay Diyet Listesi ile bir hafta boyunca neler yemeniz gerektiği, haftalık diyet listenizde sizlere gün, gün tarif edilmiştir. Üstelik bu diyeti, hedefiniz olan kiloya ulaşıncaya kadar uygulama imkânına sahipsiniz. Karatay diyet listesi sayesinde yağlarınızın yakım hızları artarken, ilgili hormonların harekete geçmesi sağlanarak sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz sağlanacaktır. Sizlere vermiş olduğumuz Karatay diyet listesi içinde yer alan ara öğünleri alıp almamanız sizin tasarrufunuzdadır. Daha çabuk zayıflamayı tercih edenler sadece kahvaltı, öğle ve akşam öğünleri için belirtilenleri yiyebilmektedirler. Karatay diyeti listesine göre öğünlerin alınma saatleri belirtildiği gibidir; kahvaltı sabah saat sekiz dokuz arası, ara öğün ise on’da öğle bir iki arası, ikinci ara öğün saat üçte ve akşam yemeği ise saat altı yedi saatleri arasıdır.  Karatay Diyet Listesi’nde belirtilen bu saatlere uyulması diyetin önemli ayrıntılarından biridir. Aşağıda bir günlük liste verilmiştir, karatay diyeti 7 günlük liste için yazının kaynağına buradan ulaşabilirsiniz. http://diyetlerim.org/karatay-diyeti-listesi/

Karatay Diyetinde Bir Gün
Sabah Kahvaltısı: Güne başlarken iki adet yumurta rafadan olması önerilir ve de bunu kayısı kıvamında haşlarsanız makbul olandır. Tereyağında yapılmış bir omlet’ te tercih edebilirsiniz., 8-10 tane tuzsuz siyah ya da yeşil zeytin. Bir avuç kadar beyaz peynir dört beş adet kuru kayısı, bitki çayı (şekersiz)

Öğle Yemeği: Bir avuç dana söğüş, mevsime uygun salata, fasulye (zeytinyağlı), bir bardak tuzsuz ayrın

Ara Öğün: Yarım bardak ceviz,  çay(şekersiz) veya limonlu su

Akşam: Balık, salata

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

13 yorum:

  1. bu canan hoca'nın değil diyet listesine uymak, akıl verse, tavsiye etse yine uymam. Elbet eğitimli bilgili birisidir ancak kadının dedikleri ile yaptıkları tezat bi kere :)

    YanıtlaSil
  2. bence herkes kendine uygun bir diyet yöntemi uygulamalı diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. aslında diyet değildir, sağlıklı beslenme şeklidir. olması gereken, ideal beslenme şeklidir.

    YanıtlaSil
  4. memelketin kurtarıcı gözüyle baıyorum bnen bu kadona :D harbiden süper bir kadın iy derecede insanlara eğzergiz ve diyet yaptırıyor ...

    YanıtlaSil
  5. Aslında güzel bir liste olmuş ve zorlayacağada benzemiyor denemek lazım yararı olur bu aralar güzel bir liste arıyordum tam bana göre

    YanıtlaSil
  6. balık sevmem ama listeye uyum sağlamaya çalışacağım, karatay'ın ünlü bir diyetisyen olması beni buyola teşviş etti, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Canan Karatay çok değer verdiğim verdiği kürleri diikatle takip ettiğim biri. Televizyonda rast gelirsem hiç kaçırmadan izlerim ve elimden geldiğince söylediklerine uymaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  8. uygulayabilmek istiyorum ama bir çay bardağı yer fıstığını normalde yemezken diyet için de yeme fikri beni korkutuyor.

    YanıtlaSil
  9. O kadar çok diyet ve zayıflatıcı ürünler piyasada çokki. hangisini kullanacağımıza karar veremedik. Ancak TV'lerde sık sık takip ettiğim Karatay diyeti sanki diğerlerinden daha iyi. Ben uyguluyorum ve faydasını da görüyorum..

    YanıtlaSil
  10. ya bu kadın lahmacunları tek lokmada yeyip yeyip ne diyetinden bahsediyor ki :) gerçekten komik bir durum. Ben bu tip insanlara inanmıyorum. Önce kişi kendisi uymalı bu söylediklerine ve örnek olmalı...

    YanıtlaSil
  11. her işin içinden de canan karatay çıkıyor arkadaş. her söylediği kural oldu son dönemde çok ilginç

    YanıtlaSil
  12. Servet Peker3 Nisan 2016 23:44

    Diyet veya rejim konusunda en iyi güvendiğim bilim kadını Canan Karatay'dır kimse laf etmesin okumadan öğrenilmez okuduğumuz kaynakların içindeki terimlerin anlamını bilmeden laf söylemeyin, Canan Hoca sadece Türkiye'nin değil kendi alanında dünyanın en önemli bilim kadınlarından biridir. Nokta

    YanıtlaSil
  13. Karatay diyeti yapan bir arkadaşım 10 kilodan fazla verdi. uzun soluklu devam edilmesi durumunda gerçekten işe yarayan ve faydasını gösteren bir diyet.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.