-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Türk Sosyal Ağlardan Link Alın (2016)

ads
ads

2016 yılına ait güncel backlink alın.

Sosyal medya linkleri, güncel türkçe sosyal medya linkleri ile sitenizi güçlendirin.


Bu konumuz webmaster ve site sahiplerini ilgilendiren. Seo yapan kişiler içim oldukça faydalı ve değerli link inşa etmeleri için Türkiye bazlı sosyal ağların adreslerini sizlere sunacağız.

Artık google bildiğiniz gibi sosyal medyaya oldukça önem veriyor ve oradan alınan linkler kısa sürede etkisini gösteriyor ve oradan gelen ziyaretçiler ile de daha verimli bir siteniz oluyor. Konuyu uzatmadan gereken siteleri listeleyelim. 



Türk Sosyal Ağlardan Link Alın (2016)


* ayneen.com sosyal ağını belki duymayan kalmamıştır. Şuan ülkemizde en iyi seviyede olan sosyal sitedir. Profilinize site linkinizi ekleyebilir ve paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hemen etkisini görebilirsiniz.

* kampusde.com bu sosyal sitede oldukça iyi aynı şekilde link alabilirsiniz.

* turfanda.org - buda aynı şekilde link almanızı sağlamaktadır.

*inkiveta.com bu sitede aynı facebook gibi paylaşımlar yapmanıza olanak tanıyor. Kısa sürede index almaktadır.

* ahsar.com bu sosyam medya ise yıllar önce kurulmuş olan ve twiitter tarzında bir sitedir.

* nokkta.com - buradan link alabilir ancak arkadaş ekleme olayı yok bundan dolayı takip etmeyi durumu mevcuttur.

* osyaltags.com bu site daha faydalı ve anahtar kelimenizi seçip istediğiniz sitenize link alabilirsiniz.


Sonuç olarak bu siteler kaliteli siteler ver alınan linkler değerlidir. Aynı zamanda uzun ömürlüdür. İp adresleri değişik ve farklı siteler olduğu içinde size + puan sağlayacaktır.

Yorum atmayı unutmayınız..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Aralarında bildiğim tek site ayneen.com o da başarılı bir site üyeliğim vardı sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir makale olmuş. Websitenizin google aramalarında üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız bunu yapmalısınız, konuyu takipteyim.

    YanıtlaSil
  3. Türk sosyal ağlardan link almanın SEO'ya büyük etkisi olduğunu yıllardır gözlemliyorum. Bu konuda hazırlanmış derli toplu bir çalışmaya teşekkür ediyorum. Sunucu lokasyonu TR olan sosyal ağların etkisi tartışılmaz

    YanıtlaSil
  4. bu yazınızı çok faydalı buldum bu adamın başarısının sırrı nedir diye merak ediyordum bir kısmının cevabını şimdi buldum sosyal ağları yerinde kullanıyorsun paylaştığın içinde teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler bu siteler hakkında bir fikrim yoktu ve sayenizde öğrenmiş oldum ve uygulayacağım yararlı paylaşım

    YanıtlaSil
  6. Backilin olayıda artık kanımca eskide kaldı. Artık google tanıtım yazılarına önem veriyor. Gerçi hersene algoritma değişiyor ama neye dikkat edeceğimizi bilemiyoruz..

    YanıtlaSil
  7. Backlinler artık eski işe yaramaz olarak görülmekte. Ancak sosyal backlinler hem ziaretçi çekmek hemde google açısından bence hala işe yarar. Yazınız da yararlı buldum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.