-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Don't Breathe (2016)

ads
ads

A Man in the Dark 2016 Filmi İnceleme:


Film Tür olarak "Gerilim, Korku" içeriklidir. A Man in the Dark filminin vizyon tarihi "26 Ağustos 2016" yönetmeni "Fede Alvarez" ve oyuncu kadrosunun isimleri "Stephen Lang , Dylan Minnette , Daniel Zovatto , Sergej Onopko , Katia Bokor" ABD yapımı 2016 sinema filmi. Diğer adı ise "Don't Breathe "

A Man in the Dark -  Don't Breathe (2016) Filminin Özeti:


Fede Alvarez usta yönetmeni kötü ruh korku filminden izleyenler tanır.  A Man in the Dark ismi ile karşımıza yeni korku filmi ile çıkıyor. Bir grup genç kör bir adamın yaşadığı bir yeri keşfeder. Bu yer ıssız bir yerdir ve o adamın paralarını çalacaklarını hesaplarlar. Ve bu işten nasıl olsa o adam görmüyor diye kolayca sıyrılacaklarını sanarlar. 

Ancak çok büyük bir hata yaptıklarının farkına kısa  zamanda varıyorlar. Bu hata ölümcül bir hatadır. Kurtulmak neredeyse imkansız gözükmektedir. 2016 yılının en iyi korku  filmlerinden olacak gibi gözükmektedir.  Uzun metrajlı bir  filmdir.

Don't Breathe Filminin Fragmanını izle


Not: bu video "pink light" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.