-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Colonia Filmi (2015)

ads
ads

Colonia - Colonia Dignidad sinema Filmi Hakkında:


Film 2015 yapımıdır ancak ülkemizdeki vizyon tarihi "8 Temmuz 2016" yönetmen koltuğunda oturan kişi "Florian Gallenberger" ve oyuncu kadrosu "Emma Watson , Daniel Brühl , Michael Nyqvist , August Zirner , Richenda Carey" , Colonia Dignidad filminin türü ise drama içeriklidir. Ortalama filmin süresi 2 saat. Almanya 2015 yapımı sinema filmidir.

Colonia Filminin özeti:

Şili'de yönetenlerin darbe yapması sonucunda Hostes Lema ismindeki kişi de orada bulunmaktaydı. Bir anda kendini çatışmanın ortasında buluverir.

İyi bir fotoğrafçı olan  Daniel (Daniel Brühl) bu çatışmaların içinde kalır.Aynı zamanda hükümetin yaptığı bu darbe onlara da akseder. Solcu kişilerle beraber olduğu anlaşılan  Daniel, Pinochet'nin gizli polis teşkilatı DINA tarafından göz altına alınır. Artık sevgilisi bir siyasi suçlu olarak görülmektedir. Bunu kendine yediremeyen ve acı çeken Lena Colonia Dignidad kampına götürüldüğünü artık öğrenmiştir  Lena, bu aşamaların çok zor olduğunu bilir ve hiç çekinmeden ve hiçkimsenin buradan kaçmak istese bile kaçamadığı bu komüne katılma kararını hemen verir.

Colonia - Colonia Dignidad Filminin Fragmanını İzle


Not: videonun alındığı youtube kanalının ismi "Movieclips Trailers"






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. harry potterdaki Harmony Granger performansıyla bizi büyüleyen Emma Watson umarım bu filmde de bizi etkileyebilir.. bence başarılı olur..

    YanıtlaSil
  2. emma watson'un büyük hayranlarındanım, özellikle harry potter serisinin ardından çok nadir görebildim, yanlış hatırlamıyorsam alacakaranlık serisinde rol amıştı. Bu filmide izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Harry Potter serisinden büyük hayranlık duyduğum Emma Watson gibi bir karateri değişik filmlerde görmek güzel oluyor, bu filmde de oldukça iyi bir performans sergilemiş, umarım oyunculuk hayatı hep bu şekilde başarılı geçer.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.