-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Instagram'a Profil Resmi Kaydetmek

ads
ads
Instagram'a Profil Resmi Kaydetmek

Instagram Profilinize Resim Nasıl Eklenir.

İOS için çıkış olan 2010 senesinden beri büyük ilgi gören ve kısa zamanda milyonları aşkın kullanıcıya ulaşan "Instagram" bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Kullanıcısının yoğunluğu bir hayli fazla ortalama 30-40 bin görsel paylaşılmaktadır. Bu da demek oluyor ki günümüzde artık en çok kullanılan sistem Instagram olduğu görülmektedir. Tabi ki Facebook'dan sonra.

Bazı kişiler kişiler ise Instagram kullanmakta zorlanıyorlar. Profil resmi kaydedememek gibi sorunla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu yüzden konumuzda Instagram'a profil resmini çok kısa ve kolay şekilde nasıl ekleyeceğinizi tarif edelim.

Profil Resmini Ekleme Aşamaları:

* Instagram'a giriş yapınız ve ardından,
* Sağ üst bölüme doğru bakınız insan vücuduna benzeyen bir simge göreceksiniz,
* Gördüyseniz bu simgeye tıklayınız.
* Bu tıklama sonrasında otomatik olarak sizi profilinize doğru götürecektir.
* Sol kısımda bulunan profil adınızın yanındaki yuvarlak olan yer sizin profil resminiz.
* Bunun için yuvarlak bölüme tıklayın.
* Tıkladıktan sonra bir sekme açılacak ve burada "Fotoğraf Yükle" yazısı çıkacak ve buradan gerekli işlemleri yaparak profil resminizi Instagram da oluşturmuş olacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bilmeyenler için güzel ve açıklayıcı bir paylaşım her detay yazılmış elinize sağlık gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Sosyal medyanın harikalarından biri olan instagram'daki profil resminiz diğer sosyal sitelerdeki gibi oldukça önemlidir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.