-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Mechanic 2 Filmi (2016)

ads
ads

Mechanic 2: 2016 Filmi İnceleme:


Filmin yönetmeni "Dennis Gansel" ve oyuncu kadrosundan bazı isimler "Jason Statham , Jessica Alba , Tommy Lee Jones , Michelle Yeoh , Sam Hazeldine", Mechanic 2 filminin türü ise "Aksiyon , Gerilim , Suç" içeriklerini kapsamaktadır. 2016 - ABD , Tayland yapımı sinema filmidir.

Mechanic 2 Filminin Özeti:


Arthur Bishop isminde olan ve dünyadaki en acımasız aynı zamanda tehlikeli olan kiralık katildir. Hayatına yeni bir insan girer ve ona aşık olur ve eski işini bırakır ancak. Kötü insanlar hayatında ki tek sevdiği kişi olan aşkını kaçırırlar ve onu ve kaçıranları bulmak için elinden geleni yapar dünyanın her tarafına giderek farklı farklı suikastler yapmaya hazırlar kendini.


$40 000 000 bütçe ile yapılmıştır. Uzun metrajlı filmdir.


Mechanic 2: Resurrection Filminin ön Fragmanını izleyin.



Not: Bu video "NEW MOVIES TRAILERS & INFO" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Mechanic 1'İ izledim gerçektende güzel bir film yapmışlar zaten filmin sonundan ikinci film için belli etmiştler. Bakalım ilki kadar olabilecekmi...

    YanıtlaSil
  2. İlk filmi 2011'deydi biraz geç kalmışlar bence. Yine alışık olduğumuz Statham aksiyonu filmlerden bir tanesi olur.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.