-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Rally Racer Dirt v1.4.0

ads
ads

Rally Racer Dirt v1.4.0 oyununu indir.


Rally Racer Dirt v1.4.0 android cep telefonu oyunu.


Ralli sevenler için çok güzel bir android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyundur. "Android Rally Racer Dirt" oyununun en güncel versiyonu olarak "Rally Racer Dirt v1.4.0" karşımıza çıkmaktadır. Bu oyunda daha yeni özellikler eklenmiş. Eeski versiyona göre daha göz alıcı grafikler ile çok kişi ile oynama özelliği, grafik kalitesi ile daha eğlenceli olmuştur. Bunun yanı sıra daha birçok özellik eklenmiştir.



Rally Racer Dirt v1.4.0


Android 2.3 ve üzeri sistemlerinizde çalışmaktadır. Dil desteği: Türkçe ve İngilizce olarak ayarlanmış 64 MB dosya boyutu ve ücretsiz bir oyundur.


Rally Racer Dirt v1.4.0 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sbkgames.rallyracerdirt

Bir önceki android oyunu >>   "Offroad Legends v1.3.10"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Araba Yarışı oyunları bu aralar moda oldu galiba nereye baksam otobüste vapurda herkes araba yarışı oynuyor anlaşılan o ki rally racer dirtte bunlardan birisi olacak

    YanıtlaSil
  2. Araba sevenlerin için kaçırılmaması gereken bir oyun. Ben indirdim ve gayet beğendim. Sadece bölüm atamak ve arabayı güçlendirmek için illa uygulama içi satın alımları yapmamız gerekiyor.

    YanıtlaSil
  3. Oyunda bile Ken Blocks gibi rally zor yapılıyor. Android'de en iyi rally oyunu bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.