-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Spectral Filmi (2016)

ads
ads

Spectral 2016 filmi inceleme:


Spectral filminin yönetmeni "Nic Mathieu" türü ise "aksiyon" içerklidir. Oyuncu kadrosundan bazı isimler şunlar: "Emily Mortimer , Bruce Greenwood , James Badge Dale , Clayne Crawford , Cory Hardrict" ABD yapımı 2016 sinema filmidir.

Spectral Filminin Özeti:


Usta yönetmenden çıkan çok güzel bir ile karşı karşıyayız. 2016 yılının sonların da ülkemizde vizyona girecektir. Genel olarak  Nic Mathieu yönetmenini bilim kurgu ve gerilim filmlerinden tanımaktayız. Bu sefer dünyada olağan üst sıra dışı bir güç ile savaşmak gerekiyor.. Bunun için  çok iyi eğitilmiş bir ekip hazırlanmaktadır.  Bu doğa üstü güçler New York şehrini ele geçirmek için harekete geçmişlerdir. Ve bu beladan kurtulmak için kurtulan özel harekat ekibi şehir merkezine kadar gönderilir ve mücadele başlar.

Spectral (2016) Fragmanını izle


Bu video "Hot News" adındaki bir youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.