-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Son Bir Dans Filmi (2015)

ads
ads

Son Bir Dans 2015 sinema filmi hakkında:


Filmin vizyon tarihi "12 Ağustos 2016" ve yönetmen koltuğuna oturan ünlü isim "Sümeya Kökten" yerli yapım filmin oyuncularından bazılarının isimleri "Tayanç Ayaydın , Hilal Sönmez , Memet Işık", Son Bir Dans filminin türü ise "Dram , Gerilim, yerli" 2015 Türkiye yapımı sinema filmidir.

Son Bir Dans Filminin Özeti:

Filmde Özlem isminde genç bir kadın vardır. İşi gücü yerinde kariyer yapmış biridir. Tolga ile evlidir. Ancak görünüş olarak birbirlerini çok seven bir çift gibi etrafa ışık saçarlar. Halbuki durum bunun tam tersidir. Özlem, kocasının en yakın arkadaşı olan Emre ile evlilik harici ilişki yaşar ve bunu sürdürür. 

Ama  tabi ki bu  tür olaylar kolay kolay gizli kalmaz. Ve Özlem ile Emre aşk ile yazdıkları mektuplardan birini yakalatır ve bütün olay yüzeye çıkar.  Ve olaylar birbiri ardına gelir.

Filmin  yapımı 2015 yılı ancak vizyon tarihi 2016 yılıdır.

Editörden:  Yerli yapım filmlerde sürekli  ya aldatma hikayeleri, ya bel altı muhabbetli filmler yoğun biçimde insanlara sunuluyor. Oysa ki iyisinin iyisi yapılabilir. Ben bu filme kötü demiyorum. İzleyince göreceğiz genel bir durum olarak  Türk yapımı filmlerde bunlar oluyor. Belkide ülkemizde sürekli bu durumların olduğu ama gizli kaldığından dolayı veya yaşanmış ya da yaşanabilecek olaya ışık tutmak amacı güdebilir.

Fakat bu sayede insanlarımızda asla güven kalmıyor ve en güzel müessese olan evlilikler gerçekleşmiyor veya en kısa zamanda mahkeme ile boşanmaya gidiyorlar. Çünkü artık insanların beynine bir zehir işlenmiş oluyor oda güvensizlik, acaba benim eşimde mi aynı gibi vs... 

Son Bir Dans Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "Son Bir Dans" isimli Youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.