-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Temple Run 2 v1.22.1

ads
ads

Temple Run 2 v1.22.1 oyununu indir.

Temple Run 2 v1.22.1 android cep telefonu oyunu.


İnsanlar oyunları çeşit çeşit oynar ve her birinde ayrı bir bağlılık vardır. Genel olarak spor, yarış oyunları, savaş oyunları, kız oyunları gibi ama bu oyun bir koşu oyunudur. Android dünyasında en çok oynanan ve kişiler tarafından tam puan alan oyundur. Bu yüzden kısaca tanıtımı yapma gereği duyduk. İndirmek için ise gerekli orjinal bağlantı en aşağıdadır. 



Temple Run 2 v1.22.1


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde çalışır, dil desteği ise Türkçe, İngilice ve diğer tüm diller mevcuttur. Temple Run 2 v1.22.1 oyunu ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Biz Google Play Store den indirebileceğiniz bağlantıyı aşağıda verdik.

Temple Run 2 v1.22.1 oyununu indirmek için aşağıda ki bağlantıyı kullanınız.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun2


Bir önceki konumuzda ise "Paramanya​ v1.0.6" oyununun güncel versiyonunun tanıtımını yaptık. İndirme linkine gitmek için ilgili linke tıklayarak sayfamızın en aşağısında orjinal bağlantıyı bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu oyunu çok seviyorum. Arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım. Sanırım yeni güncel versiyonları çıkmış hemen güncelliyorum.

    YanıtlaSil
  2. İlk çıktığı zamanlar daha popülerdi bende oynuyordum ama bir süre sonra sıkmaya başladı oyun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.