-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ammar 2 - Cin İstilası Filmi (2016)

ads
ads

Ammar 2 - Cin İstilası 2016 Filmi İnceleme


Yerli yapım filmin vizyon tarihi "17 Haziran 2016" ammar filminin 2. si olan cin istilası ile daha güzel şekilde karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim "Özgür Bakar" , Ammar 2 - Cin İstilası filmin oyuncularından bazıları şunlar "Cem Aksakal , Balamir Emren , Ali İnan , Buse Narcı , Özlem Polat" filmin türü ise Gerilim , Korku içeriklidir. 2016 - Türkiye yapımı sinema filmidir.

Ammar 2 Filminin Özeti:


sene 2009'da bulunan bir kaset sayesinde bu film kurgulanmıştı. Yani bir cin tarikatı kaseti idi. Ammar 2 ise gazetecilik bölümünde okuyan iki kişi gizemli şekilde ölümü ile arkadaşları bu konu hakkında hem araştırma yapmak hem şüpheleri ortadan kaldırmak amacı ile bir belgesel hazırlamak için adım attılar. Bu şüpheli olayla alakası olan insanlarla birebir görüşüp Fransa, Hollanda, Belçika’ya kadar giderek incelemelerini bitirdikten sonra son olarak ülkemizin en güzel şehri olan Sivas'ta bir iz bulurlar. Bu olayı polis kapatmıştır ve sonra araştırma yapan gençler bu olayın gerçekten cinler ile alakalı olduğunun farkına varırlar. Ve bu olayları kaydetmişlerdir.

Ammar 2 - Cin İstilası Filminin Fragmanını izle


Bu video "Mert Akyürek" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. şunu demeliyim bizler geçrekten korku filimlerini yapıyoruz geçenlerde afrikada senegali ziyaret ettiğimde dabbe filimin son serisi yayındaydı fransızca :) altyazılı şekilde çok şaşırmıştım afrikada bizim korku filimi diye beğeniyorum ama böyle bir ülkede bulmak beni bir nebze gururlandırmıştı..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.