-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İnatçılar Filmi (2015)

ads
ads

İnatçılar - Hrutar 2015 Filmi Hakkında İnceleme:


2015 yapımı film ancak ülkemizdeki vizyon tarihi "17 Haziran 2016" gününe denk gelmektedir. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim "Grímur Hákonarson" , İnatçılar - Hrutar filminin oyuncuları ise "Sigurður Sigurjónsson , Theódór Júlíusson , Charlotte Bøving , Sveinn Ólafur Gunnarsson , Ingrid Jónsdóttir" ve filmin türü dram içeriklidir. İzlenme süresi ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. 2015 - İzlanda yapımı sinema filmidir. Vizyona giriş tarihi ise 2016 Haziran ayıdır.

İnatçılar Filminin özeti:


Film İzlanda'da geçer ve en karanlık bölgesinde devam eder. Ortalama 40 yılı aşkın küs olan, konuşmayan iki insanı burası buluşturur. Dargın olan bu çift iki kardeştir. Bu sayede çiftliklerine gelecek tehlikelere karşı koruma altına alırlar ve güçlerini birleştirirler. Dram yüklü bu film 2015 yılında yapımı gerçekleşmiş ve ödüle layık görülmüştür.

İnatçılar - Hrutar Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "FilmArtı Film" kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. tanıtım fragmanını izledim oldukça güzel geldi, birçok filmde fragman beni etkilemiyorsa kapatıyordum bu kez farklı bir duygu hissettim, izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.