-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Korku Seansı 2 Filmi (2016)

ads
ads

Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist 2016 Korku Filmi İnceleme:


Korku filmi sevenler bilir. Korku seansı filminin birincisi bir kaç sene önce çıkmıştı Çok kısa bir zaman sonra bu filmin vizyon tarihi "10 Haziran 2016" zamanına denk gelmektedir. Yönetmen koltuğunda oturan isim "James Wan" çok usta bir yönetmen ve ilgin bir unutulmaz filmlerle adını duyurmuştur. Filmin Oyuncu kadrosu "Vera Farmiga , Patrick Wilson , Frances O'Connor , Simon McBurney , Maria Doyle Kennedy" , Korku Seansı 2 filminin türü ise "Korku ve gerilim" içeriklidir. Gerilim ve korkunun bir arada olduğu çok iyi filmler arasında yerini alır. İlk film olarak korku seansı 2013 yılında tanıtımını yapmıştık. Dilerseniz bu linkten inceleme yapabilirsiniz.  http://www.ibrahimfirat.net/2013/11/korku-seans-conjuring.html 2016 - ABD yapımı sinema filmidir.

Korku Seansı 2  Filminin Özeti:


Londra'ya yolculuk kararı verilmiştir. Bu uzun yolculuğun nedeni doğaüstü olayları araştırma yapan kişi tarafından yapılacak. Bu seride ise  4 tane çocuğu olan bir anne vardır. Ne olduğu belirsiz varlıklar bu kişiyi hep rahatsız etmekte ve korkutmaktadırlar.  Bu kötü  ruhların o eve yerleşmesi ile bu kötü olaylardan kurtarmak için "Warren’lar" aileye yardım elini uzatır.

Korku seansı  filmi  2013  yılında en başarılı filmlerden seçilmişti. Bu devam filmi de çok iyi olacağı şimdiden bellidir.

Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist Fragmanını İzle


Not: Bu video "Warner Bros. Pictures" adındaki bir youtube kanalından embed kodu ile alındı.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Merakla bekliyorum ve geldiği anda sinemada yerimi alacağım. İlk filmi başarılıydı sonu güzel bitti.

    YanıtlaSil
  2. İlki ni bende izlemiştim oldukça başarılı bir film di umarım devam filmi ile batırmaz da güzel bir seri oluşturabilirler bakalım çıksında izleriz

    YanıtlaSil
  3. 10 numara fragmanı izlerken bile insan korkuyor mutlaka izlenmeli bu film.

    YanıtlaSil
  4. Normalde korku filmi izlemem. Ama bu film biraz farklı geldi. Boş bir zamanımda izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum böyle filmlere ve ilk filmedki kadının oynamasıda harika olmuş

    YanıtlaSil
  6. Sitenizde bu filmi gördüm. Önce 1.sini izledim. Bugün de 2.sini izlemeyi düşünüyorum. Teşekkürler öneri için.

    YanıtlaSil
  7. Burada bu filmi görüp 1. fimini izledim. Normalde korku filmini sevmememe rağmen bu gerçekten ürperticiydi. En yakın zamanda 2.sini de izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.