-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Merkezi İstihbarat Filmi (2016)

ads
ads

Merkezi İstihbarat - Central Intelligence 2016 filmi hakkında:


2016 yılına ait filmin vizyon tarihi "17 Haziran 2016" filmin yönetmen koltuğunda oturan ünlü isim ise "Rawson Marshall Thurber" ve Merkezi İstihbarat filminin oyuncu kadrosu "Dwayne Johnson , Aaron Paul , Kevin Hart , Amy Ryan , Megan Park" , türü ise "komedi" içeriklidir. 2016 - ABD sinema filmidir.

Merkezi İstihbarat Filminin Özeti:

Ana karakter olan bir muhasebeci uzun süreden beri eski bir dostu vardır. Fakat artık arkadaşına ulaşamaz hale gelmiştir.  Ta ki facebook sosyal platformunda arama yapana kadar. Bu sayede arkadaşını bulur ve hasret giderirler.  

Ancak, muhasebesi olan ahbabı kendini uluslarası casusluk bataklığının tam ortasında bulur. Komedi ağırlıklı bu filmi  konu alan  hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenler için çok iyi bir film gibi görünmektedir.  

Merkezi İstihbarat - Central Intelligence Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" adındaki bir youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. bu adamın başrolde oynadığı hangi filim kötü olabilir ki ? çok kaliteli filimler yapıyor fragmanına baktım çok iyi görünüyor bakalım :) sinemada nasıl çıkacak...

    YanıtlaSil
  2. Dwayne Johnson oynadığı filmin kötü olma ihtimalini düşünmüyorum bile yine başarılı bir filme imzasını atış çıkmasını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Filmde Dwayne Johnson ve Aaron Paul olduktan sonra filmin konusuna bakmam ve o filmi izlerim. Ama daha birkaç ayı varmış beklemekten başka yapacak bir şey yok.

    YanıtlaSil
  4. Dwayne Johnson her filminde atraksiyona doyuruyor izleyiciyi. Filmin konusu her ne kadar her filminde aynı ve sıkıcı olsa da atraksiyon içeren sahneler ço ketkileyici oluyor.

    YanıtlaSil
  5. Kevin Hart varsa o film komiktir Dwayne Johnson varsa aksiyon sahneleri boldur :)

    YanıtlaSil
  6. Aksiyonu az kalmış ama eğlenceli komik ve güzel bir filmdi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Dwayne Johnson ve Aaron Paul için izlediğim filmlerden biriydi, yer yer komik yer yer aksiyon sahnelerini bünyesinde barındırıyordu, izleyecek olanlara tavsiyem kesinlikle altyazılı izlesinler, dublajlı sürümde birçok ses efekti yok.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.