-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Masaüstü Bilgisayarlarda 4 G kullanımı

ads
ads

Masaüstü pc kullananlarda 4 veya  4.5 G kullanabilir mi?

Yakın bir zaman önce 4.5 G geçmiş bulunmaktayız. Bundan önce  3 G ön plandaydı ancak 4.5 g ile İnternet ikiden fazla hızla katlandı. Geçenler bunu çok rahat şekilde analiz edebilirler.  

Ancak bazı insanlar henüz tam olarak 4.5 geçmiş değiller bununda sebeplerinden biri internetin olduğundan fazla hızlı olmasına bağlı olarak kotalarının veya paketlerinin daha çabuk bitmesidir.

Masaüstü Bilgisayarlarda 4 G kullanımı


Fakat hızlı internet kullanımı isteyen insanlar için bulunmaz nimet.  4.5 G sistemine geçiş yapanlar bir kaç sene sonra bu hıza alışacak ve bu hız o kişilere yavaş gelecektir. Bu alışmadan kaynaklı olacaktır. Sonuç olarak hız aynı hızda devam edecektir.

Ama elbet bir gün 3G kullannanlar 4.5 G sistemine geçiş yapacaklar.

Şimdi gelelim asıl sorumuza bu hızı pc, bilgisayar, masaüstü kullananlar faydalanabilecek mi?

Cevap:

Şuan için hayır. 4.5 G sadece mobil cihazlarda kullanılmaktadır. Fakat ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez. Ancak artık insanlar  mobil cihazlara daha çok yöneldikleri için bu durum kalıcı olarak sadece mobilde olabilir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Başlığa çok hevesli girdim fakat sonu istediğim gibi bitmedi.

    YanıtlaSil
  2. 4,5g gerçekten iyi oldu ama insanlar haklı olarak geçmek istemeyebilir paketin cabuk bitmesinden dolayı ama bu yine bizim elimizde olan birşey telefonlar zaten son teknoloji devamlı 4g ile kullanma zorunluluğun yok 3g'ye alıp kulnabiliyorsun

    YanıtlaSil
  3. teknolojinin nimetlerinden her geçen gün yararlanıyoruz mühendislik okuyorum ve sabırsızlıkla ilk işimi bekliyorum diyebilirim :) yaratıcı zeklar sayesinde artık binlerce kilometredeki kişilerle tek bir tuşla görüşüyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. bn sadece mobil platformda kullanılıyor diye biliyordum hatta mobil cihazım 4.5 olmuyor diye araştırmamıştım, ilginç bir yöntem varmış

    YanıtlaSil
  5. Şu an için sadece cep telefonlarımızda kullanabilsek de yakın zamanda bilgisayarlarda da 4,5 g kullanımı başlayacaktır. Ev internetlerimiz bu kadar yavaşken eminim yeni teknoloji ile çok daha hızlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  6. Evde pc kullanimi icinde 4.5 g olursa cidden cok iyi olur en azindan kota sorunu olmuyor evde

    YanıtlaSil
  7. Zaten 4.5 g sadece akıllı telefonlarda kullanabiliyoruz masaüstü bilgisayarlara gelmesi mümkün değil. Tabiki ilerleyen zamanlarda internet hızının dahada yükselmesi bekleniliyor.

    YanıtlaSil
  8. Mobil cihazlar üzerinden bilgisayarların daha hızlı internete bağlanması aslında büyük tehlike kota iki saniyede bitecek

    YanıtlaSil
  9. masa üstünde kullanma olayı biraz farklı diye biliyorum modem diriver ile masa üstünden kullanma daha önceki sistemlerde vardı bunda da olması icaber diye düşünüyorum kota sınırları asıl sorun.

    YanıtlaSil
  10. Bilgisayardada kullanılabilir fakat internet paketini adete sömürüyor diyebiliriz,daha önce bu şekilde bir tecrübede bulundum,internet gerçekten fiber düzeyinde...

    YanıtlaSil
  11. Aslında sorunun cevabı:Evet. Çünkü; tp-link gibi markalar 4.5 g destekleyen sim kartları kullanabileceğiniz modemler üretti

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.