-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Zootropolis: Hayvanlar Şehri Filmi (2016)

ads
ads

Zootropolis: Hayvanlar Şehri - Zootopia 2016 animasyon filmi hakkında inceleme:


Filmin vizyon tarihi "10 Haziran 2016" ve yönetmenleri ise "Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush" , Hayvanlar Şehri Filmini seslendiren isimler "Aysun Topar , Cem Yılmaz , Fatih Özacun , Suzan Acun , Emrah Özertem" Tür olarak "Animasyon , Aksiyon , Macera" ve filmin izlenme süresi ortalama bir saat 40 dakika sürmektedir. 2016 - ABD yapımı sinema filmidir.

Hayvanlar Şehri Filminin Özeti:


Filmin genel ismi "Zootopia" Bu bir şehir ismidir. fakat oldukça büyük devasa bir şehir burada hayvanlar yaşamaktadırlar. Burada sevimli bir tavşan vardır ismi "Judy" henüz daha yeni polis merkezinde işe başlamıştır. Birde tilki vardır, tilkiliğini yapmaya devam eder ve dolandırıcılık ile uğraşır. Fakat bu sefer işlemediği bir suç vardır bu yüzden onu bu suç ile suçlarlar. Bu durumda tilki kendini aklamak zorundadır ama bu çok kolay olmayacaktır. Daha önce pek bir araya gelmeyen tavşak (judy) ile işbirliği içine girmek zorunda kalırlar. Bu işbirliği çok ilginçtir.

Animiasyon filmlerinin ustasından 10 haziranda sinemalarda yerini alacak bu filmi kaçırmayınız.

Zootropolis - Hayvanlar Şehri - Zootopia Fragmanını izle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" isimli youtube kanalından alındı.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. fındık işinden sonra beğendiğim ikinci hayvanların işin içinde olduğu filmdir çıktığında mutlaka izleyeceğim

    YanıtlaSil
  2. animasyon filmlerinin hayranıyım gerçekten, hem güzel oluyorlar hem de etkiletici sahneler yer alıyor. Bu filmide izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Animasyon filmleri çok ciddi bir kaliteye ulaştı gerçekten. Gişede de başarı oluyorlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.