-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Her insan bazı durumlarda güler veya gülümser. Bazı nedenlerden dolayı. Ama kadınlar konuşmaya veya herhangi bir şey anlatmaya başladığında normalde güldüğünden daha fazla güler ama bunun farkında kendide her zaman olmayabilir.

Ve önceki görüşmelere dair olaylar anlatışmışsa kadınlar bunu unutmaz ara sıra bunu tekrar ederek anlatırlar. Hani sen bir şey anlatmıştın, hatırlıyor musun? Suraya buraya gitmiştik vs.

Bunun tek bir manası var ki, o kadın o kişiyi görmediği zamanlarda o anları düşünmesinden kaynaklanması ve unutmamasıdır.

Aynı zamanda karşısındaki kişi hakkında soru sorararlar ve buda onu daha çok tanımak için eğilimdir.

Gülmek

1 2 3 4 5

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Yazıyı yazan arkadaşta maşallah kadınları iyi çözmüş hissemeden bu kadar güzel anlatılamazdı

    YanıtlaSil
  2. Gülmek, tebessüm etmek ve kahkaha atmak. Bence insanlara öğretmemiz gereken şeylerden biri de bu kavramlar. Ciddi bir ortamda katıla katıla kahkaha atan insanlar var. Yerine göre tebessüm edip yerine göre gülünüz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.