-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Zombie Frontier 3 v1.44

ads
ads

Zombie Frontier 3 v1.44 Oyununu İndir.

Zombie Frontier 3 v1.44 android cep telefonu indir..


Zombi  oyunları da günümüzde artık en çok tutulan oyunlardandır. Zombi oyunları artık daha eğlenceli. Oyun sevenler hemen hemen her gün yeni çıkan oyunları takip ederler. Ve hoşuna giden iyi oyunları seçerler ve indirirler. Bu konumuzda "Zombie Frontier"  oyununun en güncel versiyonu ile sizleri tanıştıralım.

Zombie Frontier 3 v1.44


Android cep telefonu oyunu olan,  mobil cihazlarınızda uyumluluk ile oynayabileceğiniz bu oyun  "Zombie Frontier 3 v1.44" sürümü ile güncellendi. Bu güncelleme ile gelen yenilikler ise, 3 adet yeni bir sahne ve tatil modu yer almaktadır. Ve bunun dahilinde ölü ada ismi verilen bir bölüm ile hayatta kalma şansını da sunmaktadır. 

Zombie Frontier  şu zaman için  en eğlenceli oyunlar arasındadır. Sizlerde bu tür oyunları seviyorsanız aşağıda verdiğimiz Google Play Store bağlantısı ile indirmeniz mümkün. Ayrıca Google arama motoru ile oyunun ismini yazıp aratıp gerekli siteden indirmeniz önerilir. 


Android 4.0.3 ve üzeri sistemlerinize kurabilirsiniz, dil desteği ise Türkçe'dir. Bu oyun ücretsiz olarak sunulmaktadır. 

Zombie Frontier 3 v1.44 oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.feelingtouch.zf3d

Bir önceki konumuzda "Dragon Land" isimli android oyunun tanıtımını yaptık. İndirme bağlantısına gitmek için konuya göz atmanız gerekir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. En beğendiğim zombi oyunu Dead Trıgger 2 ondan sonra Zombie Frontier geliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.