-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » One Tower AVM: Alışveriş ve Yaşam Merkezi

ads
ads
One Tower Ankara Oran’da benzersiz konumuyla ve yakın çekim alanında 2 milyon kişiye hitap edebiliyor olmasıyla, giderek daha da büyüyen bir yaşam kompleksi. Ankara’daki ilk konut - alışveriş mağazası olma özelliğini de taşıyan, One Tower AVM, temiz havası ve eşsiz doğasıyla da her geçen gün Ankaralıların tercihi olmaya devam ediyor.

One Tower AVM: Alışveriş ve Yaşam Merkezi


Çam ormanlarının içerisinde, eşsiz bir hava, Oran’ın üst sınıf konumu ile birleşiyor… Ankara’nın en yüksek noktalarından birinde yükselen konutu ve AVM’si ile One Tower, konuklarına Ankara’nın en güzel manzaralarından birisiyle hitap ediyor. Gerek moda devi mağazaları, gerek dünya mutfağının en eşsiz lezzetlerini bünyesinde toplaması gerekse de Ankara’nın en kaliteli etkinliklerini sunması ile Ankara’nın kalbi konumunda olan Ankara alışveriş merkezi, ayrıca mimari tasarımındaki özgünlüğü ile de beğeni topluyor.

Eşsiz Konumu İle One Tower

One Tower AVM, Çankaya alışveriş merkezleri arasında özel bir konuma sahip. Hem Oran’ın prestijli konumuna sahip olan One Tower diğer bir yandan da temiz bir doğaya ve eşsiz bir Ankara görünümüne de kucak açıyor. One Tower prestijli konumu nedeniyle BG çocuk giyim, Tepe Home,  Zen Pırlanta ve çok sayıda prestijli firmaların bölgeye olan ilgisinin artmasına yol açarken, çok sayıda prestijli konuta, iş yeri ve plazaya, diplomatik bölgeler olan büyükelçilikler ve konsolosluklar gibi önemli çevreler de yakın bir konumda. 0-5 dakika merkezi çekim alanında, toplamda 200.000 kişiye hizmet verirken, bu mesafeyi çok değil 15 dakikalık bir mesafeye çıkarttığımızda ise toplamda 800.000 kişilik bir popülasyona erişebilmektedir. Toplam çekim alanında ise Ankara’nın 3 milyonluk bir çoğunluğuna kolayca erişebilme kapasitesine sahiptir. One Tower AVM, Ankara alışveriş merkezi, şehirleşmenin gelişim gösterdiği bölgelerin de kalbi niteliğindedir.

Yemekte One Tower

Dünya mutfağının eşsiz örneklerine ev sahipliği yapan Çankaya Alışveriş Merkezi, ferah terası ile de rahatlıkla çay, kahve içebileceğiniz imkanlar tanıyor. Gerek siz kahvenizi yudumlarken çocuklarınızın çocuk oyun alanlarında oynayabilmesiyle, gerekse de onlar için en sağlıklı ve en uygun gıdaları içeren restoranların bulunmasıyla One Tower, hem sizin hem de çocuklarınızın düzenli olarak ziyaret etmeyi tercih ettiği bir yer olacak.

Tasarımda One Tower

BG Çocuk Giyim, Tepe Home ve Zen Pırlanta gibi kaliteli mağazalarını ferah ve tasarımda kaliteli bir ortamda ziyaret edebileceğiniz, One Tower AVM’nin tasarımını dünya çapında önemli listelere girmeyi başarmış bir mimarlık şirketi olan Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyor. Konut ve alışveriş merkezi konseptini Ankara’da uygulayan ilk proje olma özelliğini de taşıyan, One Tower “Extra Clear” dış cephe camları ile güneş ışığının kolaylıkla AVM içerisine girmesine olanak veren bir yapıya da sahiptir.

Eğlencede One Tower

Aile eğlencesinde One Tower Ankara alışveriş merkezi, gerek düzenli organizasyonunu yaptığı gerekse de dönemlik gerçekleştirdiği sanat galerisi ve müzik organizasyonları ile de Ankara’nın merkezi noktası konumunda. Oran’da gözde mağazaları ile göz dolduran, AVM prestijli çevresi tarafında ayrıca etkinlikleri için de tercih edilmektedir. Doğa ile barışık, enerji tasarrufu sağlarken, doğayı kirletmeden onun güzelliğinden faydalanan bir yapıya sahip One Tower, Ankara’nın büyüyen yüzü olmaya devam ediyor.


One Tower AVM resmi sitesi için www.onetoweravm.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.