-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kalbinizi Titretecek Kıraat ( Abdurrahman El-ûsî Dinle )

ads
ads

Abdurrahman El-ûsî Dinle.

Bir önceki konumuzda Abdurrahman El-ûsî hocanın okumuş olduğu çok güzel kıraati dinlemek için bağlantıyı "http://www.ibrahimfirat.net/2017/06/abdurrahman-el-usi-dinle.html"ziyaret edebilirsiniz.

Bu video da daha uzun Kuran-ı Kerim okunuşu ve Teravih namazından alıntıdır. Sonuna kadar dinlemeniz tavsiye edilir. Sürekli dinleyeceğiniz videolardan biridir. Dilerseniz bu videoları youtube üzerinde de takip edebilirsiniz.

Not: Bu video "HakkIslam" isimli Youtube kanalından alınmışır.






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. O kadar çok kıraat dinledim ama bu hocamızın kadar kalplere hitap eden kadar etkilisini yeni dinliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Abdurrahman El-ûsî harika ses ve harika kıraat ben zaten sürekli dinlerim insana daha çok enerji veriyor daha çok etki ettiğinden insanın kalkıp namaz kılası geliyor. Ve Allah (c.c.) izin verdikçe yapıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Abdurrahman El-ûsî harika ses ve harika kıraat ben zaten sürekli dinlerim insana daha çok enerji veriyor daha çok etki ettiğinden insanın kalkıp namaz kılası geliyor. Ve Allah (c.c.) izin verdikçe yapıyoruz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.