-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Koş ve Koş v1.9 Andorid Cep Telefonu Oyunu

ads
ads

Koş ve Koş v1.9 Android Oyunu


koşu oyunları seven biriyseniz bu yeni android cep telefonu çok hoşunuza gidecek. Koş, zıpla ve geri dön olarak oldukça eğlenceli oyunlardan biridir.

Koş ve Koş v1.9


Android 2.3 ve üzeri cihazlarınızda uyumluluk sağlar. Arayüzü İngilizce ve DOSYA BOYUTU1 8.9 MB büyüklükte olup ücretsiz olarak oyun sevenlere sunulmaktadır. Koş ve Koş oyununu google play store üzerinden indirebilir yahut aşağıdaki orjinal bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameone.runrun

Bir önceki android oyunu tanıtımı olan oyunu "Touchgrind BMX v1.18" inceleyebilir ve gerekli bağlantıdan oyunu indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Güzel ve anlaşılır bir oyuna benziyor denemek istedim ve oyunu indirdim teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. her dönemde yeni yeni oyunlar güncelleniyor dipsiz bir kuyu gibi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.