-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Makyaj Hilesi - Gözleri Büyük Göstermek İçin

ads
ads
Büyük gözlere sahip olmak her kadının istediğidir. Büyük gözler en çok dikkat bölgelerden biridir. Eğer  iri gözlere sahip değilseniz bunu makyaj hilesi yapmanız mümkün.  Bunu yapmak için göz kalemi, far ve maskara kullanacaksınız.

Makyaj Hilesi - Gözleri Büyük Göstermek İçin


1. Göz kısmının iç bölgesine yansımalı şekilde ince far kullanmanız.

2.  Göz kenarları ve kirpik diplerine yapılan koyu renkli makyaj ile göz akınızın görünenden daha büyük gözükmesini sağlar.

3. Aynı şekilde  bej far kullanmanız  gözlerinizi daha   büyük gösterecektir.

4.   Göz kapağınıza altın ışıltısı veren krem far uygulaması yaptıktan hemen sonra bronz renklerdeki göz kalemini üst ve alt kirpiklerinizin dibine sürün.

5.  Hafif pastel ve parlak  tonlar uygulamanız gözlerinizin daha iri gözükmesini sağlayacaktır.


Bir önceki En5  konumuzda "K vitamini ile İlgili 5 Bilgi" k vitamini faydaları hakkında,  k vitamini ne işe yarar?,  k vitamini nedir?,  k vitamini nedir kısaca,  k vitamini eksikliği nedenleri,  k vitamini özellikleri nelerdir?, k vitamini eksikliği hangi hastalıklara yol açar?  K vitamini ile ilgili bilgiyi konumuzda bulabilirsiniz. Makalemizi okumak için ilgili bağlantıdan yazıya ulaşabilirsiniz.

Yazar: Emine Bilgiç


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Güzel ve faydalı içerik için teşekkür ediyorum. Makyaj yapmak sanattır.

    YanıtlaSil
  2. Makyaj herkesin yapabildigi bir beceri degkl. Bir ustalik gerektiriyor. Buyuk gozlere sahip olmak ise ayri bir guzellik. Bunu makyajla saglayabiliyorsaniz ne mutlu size

    YanıtlaSil
  3. Kız arkadaşım fotoğraflarda gözünün küçük gözükmesinden şikayetçi onunla paylaşacağım teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. makyaj yapmak zor değil ama bilinçli yapmak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  5. bayanlar makyaj olayını cokgüzel kullanıyolar. ancak cok buyuk zaman gerektiren bir ugras.neyseki biz erkeklerde bu sekilde seyler yok

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.