-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » AYETEL KURSİ

ads
ads

Ayetel Kursi Ezberle


Kısa  zamanda "AYETEL KURSİ"yi ezberlemek ister misiniz? Bu videoda yer alan okuma biçimi her ayeti 10 kere tekrarlayarak hafızlara yerleştirmek ve hafızlık yöntemi ile ezberlemek oldukça kolay sizlerde şaşıracaksınız. 

Bizlerin mutlaka ezberinde olması gereken AYETEL KURSİ ezberlemek için henüz geç sayılmaz bir saatinizi bile almayacak ve ezberlemeye başlamak için videoyu sonuna kadar bir kaç kere dinleyin.


AYETEL KURSİ EZBERLE (ON TEKRAR İLE) VİDEO DİNLE


 

Bu video "KUR'AN EZBERLE" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır. Dilerseniz video sayfasını takip ederek birçok ezber yapabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ayetel kürsiyi annem evde çıkarken hep oku der çok kuvvetlilidir okumanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.