-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Cinlerin Esrarı

ads
ads

Cinleri Hayvan Şeklinde Görenlerin Anlattığı Korkunç GERÇEKLER !

Bu videoda yaşanmış gerçek hikayeler anlatılmaktadır. Cinlerin varlığına hepimiz inanırız ve onlar bizi gördükleri gibi bizler onları göremiyoruz. Ancak bazı kimseler onlarla irtibata geçebilir. Buda genelde yarı uyku halinde yada başka yöntemlerle olabilir. Bizlerde rüya halinde iken cinleri görebiliriz. Bu görme şekli asli şeklinde değilde herhangi bir canlının kılığına girmiş şekilde görebiliriz. Örnek olarak bir tanıdığınız veya bir hayvan şeklinde bizlere görünebilirler. 

Uyanık iken görülmesi de genelde hayvan kılığına girmiş şekilde gözükebilir ancak bizler bunu anlayamayız. Genelde yılan, akrep, kedi, köpek, oğlak, keçi kılığına girebilirler. Çünkü cinler şekil değiştirebilir ve girdikleri hayvanların rengi genelde siyah renk olur. Detaylı bilgiler videoda yer almaktadır. 

Bu video "Engin Deniz Videoları" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki video "Hemen Bilen Adam (Çok İlginç)" katıldığı yarışma programında benzeri görülmemiş bir şey yaşandı. Yarışmacı sorulara 1 saniyede cevap verdi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.