-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kuralsız (Insurgent) Filmi (2015)

ads
ads
Kuralsız (Insurgent) Filmi (2015)

Kuralsız - Insurgent Filmi Tanıtımı:

2015 yılı ABD yapımı Kuralsız filmi tür olarak, romantik, bilim kurgu, aksiyon ve maceranın bir arada olduğu vizyondaki filmlerdendir. Yönetmen koltuğunda, Robert Schwentke ve oyuncu kadrosunu oluşturan kişilerden bazıları "Shailene Woodley , Theo James , Ansel Elgort , Miles Teller , Kate Winslet" ile ortlama 2 saat kadar süren kaliteli filmlerden biridir.

Kuralsız (Insurgent) Filmi (2015) Filminin özeti:


Tris Prior kendinden başka birçok kişiyi düşünen ince ruhlu iyi bir insandır. Sevdiği kişiler uğruna amansız savaşlara girer ve kendini tehlikeye atar. Diğer yandan ise  fedakarlık, kimlik, bağlılık, kurallar ve aşkla bağlantılı  evrensel nedenlerden kaynaklanan sorunları yenmeye çalışır. Bunun yanı sıra  savaş her an başlayabilir ve herkes bir seçim yapmak zorundadır.  Herkes safını belli etmeli.... tarafsızlık asla ve asla söz konusu olamaz.

Bir önceki sinema filmi tanıtımı  >>   Teksas Katliamı Filmi (1974)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Bilim kurgu filmi sevenler için süper bir film tavsiye ederim bende. İlk filmi de çok kaliteli idi.

    YanıtlaSil
  2. güz<e bir film serisi kuralsız diye gidiyor am ilk filmi güzeldi her seri filminde olduğu gibi

    YanıtlaSil
  3. Her ne kadar herkesin kurallara riayet etmesi gerektigini soylesemde kuralsiz filmi gayet guzel olmasinin nedeni kurallara uymamaktan geciyor

    YanıtlaSil
  4. Ece Zeytindalı28 Eylül 2017 00:29

    Kuralsız filminden beklentim açıkcası daha büyüktü. İzlediğimde pek fazla tatmin etmemişti. Fakat çevremdekilerden olumlu yorumlar alınca kendimden şüpheye düştüm. Sanırım tekrar izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Açıkçası filmden beklentimi karşılamadı diyebilirim güzelmiydi evet ama daha iyi olabilirdi.

    YanıtlaSil
  6. 3 filmlik güzel bir kitap uyarlama serisi 2. film biraz değişik olmuştu çocuk adam öldürmeye filan başladı

    YanıtlaSil
  7. bir bilim kurgu sever olarak izleyecem bakalım. bahsedildiği kadar güzelse bayılıcama eminim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.