-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Her Şeyin Teorisi Filmi (2014)

ads
ads

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything İnceleme:


İngiltere 2014 yapımı Her Şeyin Teorisi orjinal adı "The Theory of Everything" Türkiye'de vizyon tarihi 27 Şubat 2015 Tür olarak Drama ve Biyografi içerikli ve yönetmeni "James Marsh" oyunculardan bazıları ise "David Thewlis , Emily Watson , Eddie Redmayne , Felicity Jones , Harry Lloyd" yaklaşık 2 saat sürmektedir. 163. 718 oyla IMDb puanı 7.8 olarak belirlenmiştir.


Her Şeyin Teorisi Filminin özeti:


Herkes tarafından çok tanınmış olan  İngiliz fizikçi ve bilim insanı Stephen Hawking'in hayatının ilk senelerine , fiziksel kapasitesini giderek düşüren ALS rahatsızlığının dönemlerine ve ilk eşi Jane Wilde ile aralarındaki aşka odaklanan Her Şeyin Teorisi filmi, Beyazparde de en önemli ödüllerinde birçok adaylık kazanmış durumdadır.  İnsanlar tarafından çok beğenilen filmler arasında yerini almış durumda ve IMDb puanı olarak hakettiği yerdedir. Özellikle Eddie Redmayne'in süper  Hawking rolu ile , seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.

Bir önceki film tanıtımı  konumuz >>   Selam: Bahara Yolculuk Filmi (2015)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Başrolü oynayan kişi gerçekten Oscar ödülü sonuna kadar hak etmiş. Mutlaka izleyin 8/10

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten bir başyapıt. Stephen Hawking'i birazcık takip ediyorsanız. Kesinlikle izleyin.

    YanıtlaSil
  3. Stephen Hawking in hayatını anlatan oscara aday olmuş bir film ama biyografi olduğu için izlemedim

    YanıtlaSil
  4. İzlemeyi düşündüğüm filmlerin başında geliyor.

    YanıtlaSil
  5. bu tür mantık filmlerini coks everim. teori olduğuna göre mantık dolu bir film olamalı yorumalra gre guzelde bir film

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.