-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Forum Backlink edu.tr (2018)

ads
ads
Backlink web siteleri için vazgeçilmez bir nedendir. Bunların arasında türlü türlü backlinkler vardır. Youtube backlink, tanıtım yazıları, banner link, site backlink ve daha fazlası ile sienizi güçlendirmeniz gerekmektedir. 

Genel olarak tanıtım yazıları ile webmasterlar siteleri çok güçlü hale getirebilir. Tabi düzenli alım ve yazının doğal olması ve içinde en fazla 1 tane link bırakmak kaydı ile fakat alışagelmiş adetlerden bugüne kadar devam eden max 3 link çıkışı ile de tanıtım yazılarından link etmek moda olmuş gibi. Ben her zaman buna karşıyım 3 link yerine tek link ve gerekirse yazının sonuna kaynak diye eklenmesi en doğal görünüm sağlayıp   ve çok link vermeden kaliteli backlink elde edebilirsiniz. Tabi bu size kalmış sonuçta 3 adet link ekleyebilebilirsiniz. iF ailesinin tavsiyesi tek link olmakla birlikte uzun bir doğal görünümlü özgün bir yazı ve hatta gerekirse daha  doğal olması açısından otoriter sitelerden siteniz ile alakalı herhangi gözde bir sitenin linkini de ekleyerek daha sağlam bir yazı çıkarmış olabilirsiniz. Bunlar naçizane tavsiyelerimizdir. 


Forum Backlink edu.tr (2018)


Türlü backlinklerin arasında ise en önemli bir yeri olan edu veya gov backlinklerdir. Tabi bu sitelerden tanıtım almak kolay değil. Zaten böyle bir şeyde bu tür sitelerde yasaktır. Ama profil backlik veya  forum backlink almak mümkün.  Bunun için araştırma yaparak ve deneyerek elde ettiğimiz bir edu.tr backlink alabilmeniz mümkün. 

Yabancı siteler yerine yerli sitelerden alınan linkler her zaman için daha değerli ayrıca edu uzantılı sitelerden veya forumlardan elde edeceğiniz tek bir backlink birçok siteden aldığınız linke değer. Bu sebeple edu.tr sitesinin forum bölümünden  hem imzanıza ekleyebileceğiniz  ve konulara göre yazı yazarak altına linkini ekleyebileceğiniz bir forum sitesi bulduk. Tabi bunun için ilk önce üyelik daha sonra yöneticilerden tarafından da onaylanması lazım ancak onay süresi uzun veya kısa sürebilir o anki duruma bağlı. 

Seo açsından çok faydasını göreceksiniz. şuanlık sadece bir site ile yetiniyor talepler çok olursa farklı siteleri de sizler ile  paylaşacağız. 

Bu foruma üye olduktan sonra profil kısmına kendi site adresini onay almadan da yazabilir ve imzanızı ekleyebilirsiniz. Bu şekilde de link elde etmiş olursunuz. Her zaman böyle değerli siteleri bulmak kolay olmuyor bu sebeple siteleri çöp haline  getiren insanlar sebebi ile forum veya site yöneticileri tamamen backlinkleri kaldırabiliyorlar. 

Bizlerde site adresini buradan vermiyor ve konumuzun altına yazımız ile ilgili bir yorum yazarak mail adresini de belirterek bizlerden sitenin adresini isteyebilirler. Biz de en kısa süre içinde maile dönüş yaparız. Bunun için yorumlama biçimden anonim veya adı/url kısmından yorumlar yapabilirsiniz. ADI/URL kısmında ise sadece isim yazarak url kısmını boş bırakıp yorumunuzu ve mail adresinizi bırakın biz size dönüş yapalım. 

Bir önceki yazımızda "EDU ve GOV BACKLİNK" listesini sizlere sunmuştuk. Yazımızı okumayanlar varsa konumuza yönelebilir ve listeyi görebilir ve link elde edebilirsiniz. Bunun için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

Not: İlgili site backlink alınacak bölümü kapatmış bu sebepten dolayı backlink eklemek mümkün değil. Bu yüzden kusurumuza bakmayınız. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. seo açısından önemli bir durum. güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Birçok edu backlinki sizin sayenizde buradan temin ettim. Teşekkür ederim
    ecan1453@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. edu linkler yada baska linkler zamanıdna bu isleri bilmeden cok aldım. meğersem çöp link almısım haberim yok. sonuc hic fayda etmedi. neyseki sitem banlanmamıs

    YanıtlaSil
  4. gecebn hafta edu diye hic bilmediğim ve arastırmadığım bir siteden link aldım ama sonuc husran sıralamalarda dusus yasadım resmen.

    YanıtlaSil
  5. bu edu ve gov baclinklerin çok faydalı olduğunu duymuştum fakat spam sitelerden olmaması gerekiyormuş

    YanıtlaSil
  6. Backlink önemli bir yer tutan konu SEO ve Google de yükselmek için

    YanıtlaSil
  7. edu ve gov backlink çok önemlidir spam olmadığı sürece gerçekten işe yarıyor

    YanıtlaSil
  8. Birçok backlinki sayenizde buradan aldım. Teşekkür ederim
    bahadirorhan24@gmail.com

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.