-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İnstagram Ücretsiz Takipçi Kazanma Yöntemi

ads
ads

İnstagram'da takipçi nasıl çoğaltılır. 



instagramda takipçi kazanma hilesi
instagramda takipçi nasıl arttırılır
instagram takipçi arttırma ücretsiz reklamsız
instagramda takipçi arttırma ekşi
instagram takipçi arttırma programı
instagramda takipçi arttırma hilesi ücretsiz
instagram takipçi arttırma hashtag


İnstagram Takipçi Kasma İle İlgili..


Bildiğiniz gibi  İnstagram dünya çapında popülerliğini her geçen gün daha fazla artırmaya başladı bununla birlikte yeni yeni özellikler ile insanların ilgisini çekmeye başladı ve hatta Facebook, Twitter gibi siteleri bile geride bıraktı diyebiliriz. Bakıldığı zaman Facebook gibi dünya devi sosyal medyaya artık girişler azalıyor ve insanlar en çok vakitlerini artık İnstagram platformunda geçiriyor. Buda yenilikle alakalı olabilir. Sonuçta her şeyin bir ömrü vardır. yarın bir gün başka çıkar insanlar ona yönelir ancak instagram uzun sürüler devam edecek gibi. 

İnstagram Takipçilerinizi Çoğaltın.

Aslında ben bunu tavsiye etmiyorum. Nedeni ise bu instagram takipçi artırma siteleri genelde fake hesaplar ile yapılıyor ve size gelen takipçilerde fake olduklarından dolayı sadece takip sayınızın çoğalmasına  yarıyor ve bir rakamdan ibaret oluyor. Beğeni veya aktiflik söz konusu her zaman olmuyor ama bunların arasında gerçek Türk takipçi gönderen sitelerde var. 

İnstagram'ın birçok özelliği vardır bir önceki yazımızda yeni çıkan özellik olan "Instagram'dan Yepyeni Özellikler (Hikayeler Arşivi Hikayelerde Öne Çıkanlar)" özelliği ile bir yenilik kattı. Ve çok rağbet gördü bu özellik. 

Konumuza dönelim. Takipçi sayınızın bende doğal olması daha iyi ama fake'de olsa ben takipçi isterim derseniz veya gerçek kullanıcılarında yer aldığı karışık takipçi gönderen sitelerden bir kaç tanesini sizlere paylaşacağım.

İnstagram Ücretsiz Takipçi Kazanma Yöntemi


Genel olarak google üzerinde bununla ilgili birçok site mevcut bunların birçoğu hesapları çalabilmektedir.  Ancak aşağıda listesini vermiş olduğum siteler ssl sertifikasına sahip yani şifre korumalı siteler olduğundan hesabınızın çalınma olasılığı azdır. Fakat herhangi bir durumda hesabınız çalınırsa bundan iF ailesi sorumlu tutulamaz. Zaten büyük ihtimal sizlerde bir fake hesap açarak bu şekilde instagram'dan takipçi sayınızı çoğaltacaksınız.

Bu sitelerin sistemleri çok basit sisteme giriş yapar diyerek herhangi bir kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz bazıları yarım saatte bir kredi verirken bazıları 2 saatte bir veriyor. Ve siteden siteye bu krediler 70 ile 500 arası değişmektedir. Bu şekilde  20K 30K olan instagram hesapları gördüm. 

İnstagram takipçi kasma sitelerinin listesi:

En kalitelileri ve uygun olan sadece dört adet site adresi vereceğim sizler de isterseniz google üzerinden araştırma yaparak birçok siteye ulaşabilirsiniz. 

Takipçi siteleri:

https://www.instaloji.com/

https://instaore.com/

https://instabayi.com/


https://takipde.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.